KVD Bil

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Beställning 5
Kundservice 5
Pris 6
Leverans 4

Total

5
50.0% skulle handla här igen

KVD Bil

Om du funderar på att köpa en begagnad bil, är du långt ifrån ensam. Med privat- och återförsäljarförsäljning av bilar, finns det nästan 40 miljoner begagnade fordon som byter ägare varje år. Med så många val, att hitta den rätta bilen för dig kan vara en utmaning. För att inte tala om alla resor fram och tillbaka mellan olika bilhandlare. Så tänk om du kunde se att alla bilar du ville, kontrollera bilens status, och även köpa den begagnade bilen allt från din dator hemma? Med KVD Bil kan den drömmen bli en verklighet! Om du vill lära dig mer om KVD Bil, vad de har att erbjuda, och hur du kan använda deras tjänster, fortsätt sedan läsa mer här på ReviewsBird.

Vad är KVD Bil?

KVD Bil är Sveriges ledande företag inom e-handel av begagnade bilar. De fokuserar på att göra det säkert och enkelt för människor att köpa och sälja bilar online. Företaget gör offentlig handel då det är ett sätt att se till att alla inblandade parter är säkra, och det är oftast mer effektivt än privat handel. Privat handel innebär att köpa och sälja saker utan att involvera andra människor. Det är ett sätt att tjäna pengar, men det är inte alltid säkert för parterna.

KVD Bil grundades år 1991 under namnet Kvardammen. Företaget hade då 4 konsulter som ville hjälpa finansbolag och banker att sälja av sina hyrda bilar, samt ta hand om värderingar, återtaganden, och försäljningar av konkursbo. Hem hemsida skapades flera år efter där man började lista ut vilka bilar var på auktion. Under åren började det finnas mer och mer bilar som såldes på auktion så år 2000 bestämde ägarna att göra det möjligt för potentiella köpare att lägga in förhandsbud via nätet.

Det var inte förrän 2017 att bolaget bytte sitt namn till KVD Bil och lade full fokus på att göra det enklare för människor att arbeta inom fordonsindustrin genom att göra det lättare att köpa bilar, sälja bilar och byta ägande av bilar. År 2020 lanserade de en ny hållbarhetsstrategi som är utformad för att bidra till att skapa ett hållbart samhälle genom att skapa ett företag som tar hänsyn till sina anställdas och miljöns behov. Företaget fokuserar numera på att ha en hållbar affärsmodell som bidrar till att minska koldioxidutsläppen och understödja en effektiv samhällsekonomi.

Det som KVD Bil erbjuder?

KVD Bil jobbar med privatpersoner, företag och myndigheter och hjälper de att sälja och köpa bilar via deras hemsida. De kontrollerar bilen för att säkerställa att den är i gott skick innan de lägger ut den på auktion. De sköter alla värderingar, beskrivningar, och fotografer så att du kan se hur bilen ser ut innan du köper den. KVD Gruppen omfattar Sveriges ledande bilvärderingsföretag Bilpriser så du kan vara säker på att du får rätt och certifierad information. Bilarna testas på 170 punkter och budgivningen ger marknadspris.

Via hemsidan kan man gå in och söka vilken bil man vill ha och kolla vilka bilar finns på auktion. Om du vill dela i budgivning måste du först skapa ett konto på hemsidan. Sedan kan du börja scrolla och även spara dina favoriter och lägga bud. Budgivningen börjas då på utgångspriset och det finns ledande bud eller maxbud som kan läggas.

Om ditt bud är högst när auktionen är avslutad kommer du då bli kontaktad av KVD Bil för att gå vidare med köpet.

Klagomål, åsikter, eller tankar om KVD Bil?

Att köpa bil kan vara väldigt tidskrävande men även känslig. Man vill säkerställa att bilen verkligen är i det skicket som bilförsäljaren har uppgett. Därför är det viktigt att få höra från personer som har köpt från KVD Bil förut. Kanske är du en KVD Bil kund? Om så är fallet, har du några åsikter som du vill dela med oss? Var bilen du fick i bra skicka när du köpte den? Lämna gärna en recension hos oss på ReviewsBird och låt oss veta hur processen gick för dig!

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Läs oberoende recensioner, klagomål och omdömen från riktiga kunder här. Bli medveten om var du ska handla, eller betygsätt en butik där du själv har handlat online. På så sätt kan alla ta ett informerat köpbeslut!

Spotlight: Vad säger våra kunder?

G
Grady Kovacek 1 år sedan
8
Jag hade en fantastisk kundupplevelse hos Kvdbil när jag nyligen köpte min begagnade bil på deras webbplats. Det var verkligen enkelt att hitta det jag letade efter, och de beskrev alla bila...
N
Necati 5 månader sedan
2
Det råder mobbing kultur på detta företag. Ringer in för att hämta ut en bil, hon som svarar i telefon pratar på som en pratkvarn när jag försöker få henne lyssna på vad jag har att säga så...

Alla recensioner ( 2 )

Enkel beställning, Grundlig beskrivning, Professionell service

Jag hade en fantastisk kundupplevelse hos Kvdbil när jag nyligen köpte min begagnade bil på deras webbplats. Det var verkligen enkelt att hitta det jag letade efter, och de beskrev alla bilar mycket grundligt och tydligt vilket gjorde det lätt för mig att jämföra olika alternativ. Kvdbil testar också alla sina bilar noggrant så jag visste att den bil som jag valde skulle vara i gott skick. Förutom detta uppskattade jag deras professionella kundservice-team som hjälpte mig med allt under inköpsprocessen, från betalning till leverans av fordonet. Sammanfattningsvis vill jag verkligen rekommendera Kvdbil till någon som söker efter ett enkelt sätt att köpa eller sälja begagnad bil online. De är Sveriges största marknadsplats för begagnande bilar och definitivt värda uppmärksamhet!

G
Grady Kovacek 1 år sedan
Beställning
8
Kundservice
8
Pris
10
Leverans
6
Total
8
Skulle du handla här igen?

Bil

Det råder mobbing kultur på detta företag. Ringer in för att hämta ut en bil, hon som svarar i telefon pratar på som en pratkvarn när jag försöker få henne lyssna på vad jag har att säga så lägger hon bara på. När jag ringer tillbaka sisådär fem gånger är det ingen som svarar. KVD menar " håll käft, gör som vi säger och stick" det är ett sånt företag KVD är. Vämjeligt! Vi slutar härmed köpa bilar från KVD

N
Necati 5 månader sedan
Beställning
2
Kundservice
2
Pris
2
Leverans
2
Total
2
Skulle du handla här igen?

Skriv din egen recension

Vi använder affiliate-länkar på den här sidan. Om du klickar och gör ett köp kan vi få en liten provision utan extra kostnad för dig. Tack för ditt stöd!