Luksushund Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Luksushund

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

G
Glover
Jag har precis köpt ett par tillbehör till min hund på Luksushund och jag är oerhört nöjd med kvaliteten och servicen. Allting var väldigt exklusivt och lyxigt, precis som lovat på deras hemsida. ...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Lyxiga Tillbehör för Hundar hos Luksushund Sverige

  Jag har precis köpt ett par tillbehör till min hund på Luksushund och jag är oerhört nöjd med kvaliteten och servicen. Allting var väldigt exklusivt och lyxigt, precis som lovat på deras hemsida. Det bästa med Luksushund var dock deras service. Personalen var mycket hjälpsamma i att svara på alla mina frågor och lättade mig igenom hela köpprocessen utan problem. Dessutom levererades paketet snabbt, vilket jag uppskattade enormt. Jag blev också imponerad över det stora utbudet av produkter som Luksushund erbjuder - alltifrån eleganta koppel till högkvalitativa leksaker - för att göra min fyrbenta vän ännu lyckligare. Sammanfattningsvis så rekommenderar jag starkt Luksushund för alla hunds älskare där ute som söker efter de mest exklusiva tillbehören för sina pälsklädda vänner!


Andra personer tittade också på