Petster

Alla recensioner

Petster

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Logo AliExpress
AliExpress

För många är shopping en av de roligaste sakerna som finns men om man shoppar online, då vill man väl inte spendera v&au...

Petster

Att vara husdjursägare är vanligt och därför är chansen stor att du där ute är ägare till kanske en hund, katt eller något mer exotiskt husdjur som en orm. De flesta djurägare kan nog relatera till att man skulle göra allting för sitt djur. Man gosar med dem i sängen, ger dem så bra mat man bara kan förmå och man ser till att deras hälsa kommer först. Om du vill skämma bort ditt husdjur med lite nya prylar kan du vända dig till Petster. 

Petster är bara en av många nätbutiker som vi har valt att samla recensioner om här på ReviewsBird, som du och alla dina bekanta har möjligheten att läsa gratis. 

Mer information om Petster
Petster är en e-handelsbutik som är verksam i flera olika butiker i Europa som erbjuder kvalitativa produkter till ryttare, hästar, hundar och katter. Sedan företaget lanserades har de haft som mål att erbjuda ett brett sortiment beståendes av unika produkter till kvinnor, män och deras husdjur. Petster finns som enskilda nätbutiker i Sverige, Norge och Finland men de driver även en sajt för de resterande kunderna i Europa. Petster har ett sortiment som hela tiden utvecklas och blir större och idag har de över 20 000 produkter i sortimentet. 

Petster är verksamma på sociala medier och förutom det driver de även en egen blogg. I bloggen delar de artiklar om djurhälsa, skötseltips och mycket mer som är givande för djurägare

Det som Petster erbjuder sina kunder
När det kommer till själva inköpet av produkter finns det inga konstigheter. Du lägger till de produkter du vill i kundkorgen och sedan genomför du köpet genom att betala med en av de angivna metoderna samt fyller i information om leveransen. Den normala leveranstiden för kunder inom Sverige är 2-3 dagar, räknat från att paketet lämnat lagret. Paket lämnas till ditt närmaste ombud där du sedan har 14 dagar på dig att hämta ut dig, annars skickas det tillbaka till Petster samt att du hamnar betala en avgift på 79 kr. Du kanske upptäcker att du valt fel storlek eller av någon annan anledning känner för att göra en retur då du får hem ditt paket. En retur eller ett byte kan göras inom 14 dagar, för retur hamnar du stå för en avgift på 59 kr men vid byte gäller 0 kr. Petster har svarat på de oftast ställda frågorna på sin sajt, samt att de har en kundtjänst som kan nås via mejl. 

Åsikter eller eventuella klagomål om Petster
Har du handlat hos Petster vid något tillfälle? Blev du isåfall nöjd eller inte? Tveka inte med att endast lägga några minuter på att skriva en recension som publiceras här hos oss. Du har möjligheten med att några ord hjälpa många där ute, glöm inte det.