VALMANO Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

VALMANO

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

G
Golden Durgan
Jag vill varmt rekommendera VALMANO som din nästa juvelerare online! Med över 110 märken och ett stort utbud av klockor och smycken i silver, guld och stål, finns det verkligen något för alla. De p...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Topnotch utbud av Smycken & Klockor hos VALMANO

  Jag vill varmt rekommendera VALMANO som din nästa juvelerare online! Med över 110 märken och ett stort utbud av klockor och smycken i silver, guld och stål, finns det verkligen något för alla. De professionella servicepersonalen gjorde min köpupplevelse enkel och bekväm. Det var lätt att navigera på webbplatsen med de tydliga bilderna på produkterna samt ytterligare information om tillverkaren eller designer. Efter att ha bestämt mig för vilket halsband jag ville ha, blev jag positivt överraskad av hur snabbt mitt paket anlände. Den höga kvaliteten av hantverket är tydligt från den ögonblick jag drog upp dragkedjan på deras lyxiga presentförpackning. Som en extra bonus erbjuder VALMANO också presenter från flera erkända märken - perfekt när du behöver välja den rätta gåvan för någon speciell i ditt liv. Sammanfattningsvis är min erfarenhet hos VALMANO mycket positiv. Med deras breda sortiment högkvalitativa produkter både till rimliga priser och snabba leveranser är detta definitivt en juvelering värd att besöka igen.


Andra personer tittade också på