Ador.com Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Ador.com

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

B
Blick
Jag hade en fantastisk upplevelse med Ador.com. Deras urval av modekläder och accessoarer är oöverträffad, och jag hittade lätt det jag behövde för mitt speciella tillfälle. Priserna var otroliga -...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastisk Shoppingupplevelse på Ador.com Title: Fantastisk Shoppingupplevelse på Ador.com

  Jag hade en fantastisk upplevelse med Ador.com. Deras urval av modekläder och accessoarer är oöverträffad, och jag hittade lätt det jag behövde för mitt speciella tillfälle. Priserna var otroliga -- jag kunde få min drömklänning utan att spränga banken. Kundtjänsten var också utmärkt. När jag hade några frågor om storlekarna så svarade de snabbt på mitt mail och gav mig riktigt användbara tips som gjorde att kläderna passade bra när de väl kom fram. Jag skulle helt klart rekommendera Ador.com till alla som vill ha fina kläder av hög kvalitet till ett rimligt pris, och med bra service!


Andra personer tittade också på