NA-KD Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

NA-KD

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

M
Mossie Herman
Jag har nyligen upptäckt NA-KD Fashion och jag måste säga att jag är positivt överraskad. Deras utbud av kvinnakläder är verkligen imponerande! Jag älskar särskilt hur de ständigt släpper nya kolle...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Upplevde Skicklig Kundservice hos NA-KD

  Jag har nyligen upptäckt NA-KD Fashion och jag måste säga att jag är positivt överraskad. Deras utbud av kvinnakläder är verkligen imponerande! Jag älskar särskilt hur de ständigt släpper nya kollektioner så att du alltid kan hitta något som följer de senaste trenderna. Dessutom erbjuder de ett brett spektrum av storlekar, vilket gör det enklare att hitta kläder som passar mig perfekt. Vid min första beställning var frakten snabb och smidig samt fick jag fri frakt vilket är alltid välkommet. Kläderna kom i fin kvalitet med tydliga bilder på deras hemsida, inga besvikelser där inte! Totalt sett är jag mycket nöjd med min erfarenhet hos NA-KD Fashion och skulle definitivt rekommendera dem till andra kvinnor där ute som vill ha trendiga klädkollektioner i hög kvalitet.


Andra personer tittade också på