NA-KD

Alla recensioner

NA-KD

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Logo ASOS
ASOS

Att handla kläder behöver inte vara krångligt. Idag finns ett stort utbud av butiker online som erbjuder allt från olika m&au...

Logo Floryday
Floryday

Troligtvis befinner du dig i en situation där du borde rensa ut din garderob. Många av oss har en tendens att spara saker av en ell...

Logo Jul-Tröja
Jul-Tröja

Den som firar jul vet hur mycket förberedelser som gäller. Det handlar om att laga mat och duka, fixa inbjudan till hela släkte...

Logo Gina Tricot
Gina Tricot

Ute efter en ny skjorta att ha på kontoret, kanske ett bar nya snygga byxor till en kommande utekväll eller varför inte en ny mysou...

NA-KD

NA-KD är ett företag som säljer kläder via en hemsida online. Företaget är specialiserat på mode för damer, och erbjuder klimatkompenserad frakt för alla sina varor. NA-KD har samtidigt en ständig närvaro på sociala medier. De är framför allt aktiva på Instagram där de lägger ut inspiration och moderelaterade idéer. Om du vill veta mer om NA-KD, eller andra företag inom modebranschen, kan det vara en bra idé att läsa andra kunders recensioner online. 

Om NA-KD
NA-KD är ett är världens ledande företag inom branscherna mode och internethandel. De har i Sverige 278 anställda, och kontoret ligger i Göteborg. När grundades bolaget då? Företaget grundades år 2015 och växte snabbt. Idag är det ett av Europas 20 snabbast växande verksamheter. Företagets marknadsföring har främst skett, och sker fortfarande, via sociala medier och så kallad influencer marketing. Detta innebär att influencers marknadsför deras produkter och varumärke i utbyte mot betalning eller gratis produkter. NA-KD själva har också en stark närvaro på sociala medier genom deras egna konton på bland annat Instagram. 

Produkter och tjänster som erbjuds av NA-KD
NA-KD erbjuder framför allt kläder, accessoarer och skor för damer. Företaget har en hemsida på svenska såväl som hemsidor på engelska och andra språk. När man beställer kläder eller andra varor hos NA-KD betalar man enbart priset för själva varorna, så länge priset för varorna överstiger ett visst värde. Frakten är med andra ord gratis, såväl som returen ifall det skulle behövas. Dessutom använder sig NA-KD endast av expressfrakt. Vid köpet kan man själv välja vilket ombud man vill att paketet levereras till, eller vilken postbox det ska levereras till. Man kan ibland även välja hemleverans, alltså att paketet kommer direkt hem till ens dörr. Alla paket som skickas av NA-KD är spårbara. Leveranserna påverkas inte av Covid-19, enligt bolaget självt. Vidare är all frakt klimatkompenserad. Detta eftersom företaget enligt sig själva har ett stort fokus på hållbarhet. I deras miljörelaterade mål ingår bland annat att vara klimatneutrala år 2025, att använda 100% mer hållbara material år 2025 samt 100% mer hållbar denim år 2022. 

Förutom att handla via själva hemsidan kan man handla via NA-KD:s sida på Instagram, där de regelbundet lägger upp nya erbjudanden och kollektioner. Vidare brukar NA-KD hålla olika tävlingar där deras följare på Instagram kan vinna kläder eller andra priser. Företaget samarbetar ofta med diverse influencers och kändisar, som ger ut sina egna kollektioner som sedan erbjuds till kunderna. Som kund kan man skriva upp sig för att få se en kollektion i förväg när den annonseras ut på hemsidan. 

Komplimanger, klagomål och tips för NA-KD
Om du är, eller har varit, en kund hos NA-KD kan du skriva en recension om företaget. Där du kan ta upp vad de gjorde bra, vad som var mindre bra samt vad de kan förbättra. På så sätt gör du skillnad både för företaget och för framtida kunder, som då enklare kan få en bild av servicen och kvalitén hos NA-KD. Din recension kan göra stor skillnad. Tveka inte att skriva en recension nu!