8 företag

Specialresor

...

  Specialresor

  Har du alltid drömt om en lång resa? Eller är det ett speciellt resmål du ständigt tänker på? Kanske är det dags att ta saken i egna händer och boka den resan till Färöarna. Eller vill du se hur livet är utanför Europa? Kan du se dig själv dyka bland fiskar i klart blått vatten eller gå genom Bolivias salttorka? Vilken resebyrå är bäst när det kommer till resmål lite utöver det vanliga?


  Specialresor

  Vi har sammanställt en översikt över alla resebyråer som erbjuder traditionella långväga resor till Japan eller USA, men även specialiserade byråer som har erfarenhet från mindre kända resmål. Det är i alla fall viktigt att en resebyrå vet exakt vad de gör och har listat ut hur de kan hjälpa till om något händer. Så vilken ska du välja? Läs recensioner, erfarenheter, åsikter och klagomål här för att få en tydligare bild. Eller lämna din egen recension här på ReviewsBird.

  Resor utmanar dig

  Att få din dagliga latte på samma ställe och stirra på skärmen på din nio-till-fem varje dag är inte tillräckligt intressant? Även om du väljer att arbeta på vägen (och fortsätter att stirra på skärmen), måste du hitta ett nytt ställe att dricka din latte på, och beroende på din destination, hitta kaffe och lättmjölk eller ett bra ställe att smutta på burken visa sig vara en stor utmaning. Resor är fyllda med stunder av glädje och utmaningar. Att övervinna utmaningarna ger dig några av de största glädjeämnena av alla.

  Resor skakar om saker

  Det är synd att sitta fast i ett hjulspår. Alla vet hur det är. En fantastisk resa kan vara din perfekta lösning. Flyg jorden runt och stoppa alla platser du alltid har velat besöka. Varsågod och planera din ideala rutt runt världen (det är enklare än du tror!)

  Att resa bevisar att drömmar går i uppfyllelse

  Du föreställde dig det, dagdrömde om det, inbillade dig det. Gissa vad som hände? Det finns en lösning... Det är möjligt att resa runt i världen, du behöver bara bestämma dig för att du är villig att ta det första steget och börja planera din resplan. - Nå, vad väntar du på? Vi har satt ihop några specialerbjudanden för att inspirera dig att leva ut din dröm.

  Resor ger dig coola historier

  Även för människor som inte kan berätta en historia, bara orden "förra året i Mongoliet" ger dig omedelbara festpoäng. Även när händelserna verkar triviala skapar nostalgi och distans en oemotståndlig snurr som gör vardagliga saker som att tvätta kläder på Zanzibar underhållande. Var bara inte den personen och överdriv det!

  Resor är bokstavligen en tankeställare

  Du kommer ständigt att bli förvånad över de smaker världen har att erbjuda. Sättet som människor i andra kulturer och länder lagar mat och bröd tillsammans (inte för att alla kulturer ens äter bröd) kommer att förvåna dig.

  Att resa ger dig en känsla av prestation

  Om du är den typen av person som drömmer stort är det förmodligen du som sträcker sig efter nya utmaningar. Att avsluta en resa ger dig tillfredsställelsen att du kunde sätta upp ett mål att resa och uppnå det du tänkte göra - se världen.

  Resa betyder äventyr

  Zipline över djungeltaken i Peru, navigera framgångsrikt i Venedigs labyrintiska gator, byt för bästa pris på de traditionella marknaderna i Marrakech, ta en tur med motorbåt i Nya Zeeland eller hoppa i en Land Rover och gå ut för att se djur som betar i Tanzania: det här är äventyr värda att ha. Människor är fastna i äventyrets spänning, och resor kan bara vara det bästa sättet att dra nytta av det.

  Att resa ger dig perspektiv

  Att träffa människor från andra kulturer kommer att lära dig att hur du har sett världen inte är som alla andra gör. Faktum är att din synvinkel kan ha några stora blinda fläckar. Att se världen för dig själv kommer att förbättra din syn och grepp om verkligheten.

  Resor hjälper dig att komma framåt

  Om du befinner dig mellan jobb, skolor, barn eller relationer, kan resa runt om i världen vara ett perfekt sätt att gå från en av dessa faser i livet till ditt nästa stora äventyr. En fantastisk resa kommer inte bara att underlätta din övergång till nästa fas i ditt liv, den kommer att ge dig en chans att reflektera över var du har varit, vart du ska och vart du kommer att hamna.

  Resor är utbildning

  Att se världen ger en utbildning som är absolut omöjlig att få i skolan. Resor lär dig ekonomi, politik, historia, geografi och sociologi på ett intensivt, praktiskt sätt som ingen klass kommer att göra. Som tur är tar reseskolan alltid emot ansökningar som inte kräver antagningsprov.