1 företag

Dags- & Kvällsaktiviteter

...

  Dags- & Kvällsaktiviteter

  kulle det inte vara trevligt att åka på en dagstur eller en rolig kväll med vänner när helgen kommer? Eller så kanske du planerar en utflykt med din familj och barn, eller bara med din partner. Vilka idéer för olika aktiviteter finns som en lämplig dagaktivitet? Du kan åka till Stockholm, Malmö eller Göteborf, men självklart kan du också åka till en nöjespark som Disneyland i Paris om du har mer tid. Lyckligtvis finns det många företag som erbjuder dagsturer som passar dina preferenser. Dessa hittar du enkelt på Internet med en fullständig översikt över alla alternativ som kan göra sökningen enklare. 


  Dags- & Kvällsaktiviteter

  Men vad erbjuder företagen som erbjuderdagsturer för service? Är det lätt att boka och betala för en bokning? Vad är priserna? Är allt inkluderat i priset, eller måste man betala för något extra på plats? Det är frågor som andra konsumenter som redan har tagit på en dagsutflykt kan svara på. Genom recensioner berättar de om sina erfarenheter, åsikter och klagomål. Har du några personliga erfarenheter du vill dela med dig av? Lämna gärna din egen recension här på ReviewsBird!

  Varför resa? Här är några orsaker;

  Att resa gör dig mer intressant

  Jag tvivlar inte på att du är en bra samtalspartner. Som sagt, att inkludera några berättelser från utlandet kommer sannolikt att ge dig ännu mer uppmärksamhet. Att nämna något som de flesta inte är bekanta med, eller ta med ett nytt perspektiv, är alltid ett bra sätt att lysa i en social situation. Du behöver inte skriva en hel reseuppsats, diskutera bara vad du har sett och var du har varit: Människor som är vana vid sitt dagliga liv kommer att resa med dina ord.

  Under min resa till Egypten gick jag och min Airbnb-värd ut på middag. Han hade varit på många olika ställen, samtalet varade hela natten och jag hade inte tråkigt en minut. Om du ännu inte är en Airbnb-användare, använd den här länken för att få några gratis krediter och se det här inlägget om hur du kommer i gång.

  Vem tror du att folk kommer att lyssna på: han som tillbringade semestern hemma med trädgårdsarbete och tidningsläsning, eller han som tillbringade en vecka på Kuba och körde en gammal amerikansk bil, simmade med delfiner och smakade utsökt kryddig mat? Jag vet vilken historia jag vill höra om...

  Att resa låter dig prova fantastisk mat

  På tal om mat, jag slår vad om att du är en jäkla kock och dina måltider hemma är utsökt. Men det finns inget som liknar att prova en typisk lokal maträtt från ett annat land. Lura inte dig själv att gå till sushibutiken bredvid: du vet inte vad sushi smakar förrän du har varit i Japan. När du reser upptäcker du den äkta varan och upptäcker att den vanligtvis är väldigt annorlunda än du är van vid.

  Att äta lokal mat i ett nytt land är en helt ny upplevelse. Alla smaker är olika. Hör ut mig: Jag är fransman och jag älskar våra lokala recept. "Det är du. Men låt oss inte lura oss själva: vissa förändringar skulle vara mer än välkomna i vår dagliga kost. Om inte annat för vi är naturligt nyfikna. Vissa matbloggare reser tusentals mil för en viss maträtt! Det minsta du kan göra är att resa till nästa region och prova något nytt.

  Att resa får dig att känna dig som en äventyrare

  Trots att världen aldrig har varit så väl sammankopplad som den är idag, finns det fortfarande platser som den genomsnittlige turisten inte känner till. Att sätta upp en lista över platser du vill besöka är oerhört motiverande. Du har något påtagligt att gå efter. Jag jobbar just nu på min egen bucket list och jag tror att jag aldrig kommer att se slutet på den, med alla dessa fantastiska destinationer.

  Fördelen med att resa till en ny plats är att det tvingar dig att möta det okända och tänka annorlunda. Du behöver inte åka en månad i djungeln! Om du bor i en storstad, bara att ta en promenad på helgen kommer att få dig att känna dig annorlunda. Äventyr kräver nyhet, så gå ur din komfortzon. Det kan vara läskigt, men i efterhand kommer du att se det som det bästa beslutet du någonsin tagit!

  Resor utökar ditt (riktiga) sociala nätverk

  Tro det eller ej, sociala nätverk var en gång som en riktig sak – i verkligheten. Galet, jag vet. En av de främsta anledningarna till att jag älskar att resa är att jag tror att att etablera kontakter och bygga ett nätverk utomlands är något av det smartaste du kan göra i dagens värld. Det är ibland svårt att bygga en långvarig relation med de människor du träffar utomlands, men det betyder inte att det inte är värt att träffa nya människor!

  Ta det här exemplet: Jag tillbringade förra årets nyårsafton i Tanzania. Jag sov i två dagar i lägenheten till en egyptisk utlänning. Jag träffade honom på Couchsurfing, en gång ett av de bästa sätten att hitta billigt boende när man reser. Nu, ett år senare, bjuder den här killen in mig till sitt bröllop i Egypten! Hur fantastiskt är det?! Vissa kopplingar du får på dina resor är förvånansvärt starka.

  Att resa förbättrar din hälsa

  Från att minska stressen till att minska dina chanser att utveckla en hjärtsjukdom, hälsofördelarna med att resa är enorma. Du kan sitta på en stol hela dagen på jobbet: att ta med några promenader för din promenad kommer definitivt att få din kropp att må bättre. För vissa människor är att resa utomlands till och med ett botemedel mot depression och ångest. Naturligtvis är det inte ett idiotsäkert botemedel, men det kan hjälpa dig att må bättre, både fysiskt och mentalt.

  Att resa mer kommer sannolikt att ha en enorm inverkan på ditt mentala välbefinnande, särskilt om du inte är van vid att gå utanför din komfortzon. Tro mig: res mer och din läkare blir glad. Var noga med att ta kontakt med din läkare, de kan rekommendera några mediciner för att följa med dig på dina resor, särskilt om du är på väg till regioner i världen med potentiellt farliga sjukdomar.

  Att resa låter dig koppla från ditt dagliga liv

  Detta är nära relaterat till min tidigare punkt. Vi tenderar att fastna så mycket i vårt dagliga liv att vi ibland, bara genom att fortsätta, kan göra oss själva mer skada.

  än nytta. Tar din chef över ditt liv? Barn gör dig galen? Försöker dina föräldrar få dig att leva det liv de vill? Hur länge tror du att du klarar det här trycket innan du spricker och allt faller isär?

  Ibland är det bäst att ta ett steg tillbaka, ta ett djupt andetag och ta den där Tower Bridge-selfien. På fullaste allvar är resor inget dåligt alternativ – det är det mest naturliga sättet att framkalla känslan av att du saknar någon eller att du är saknad. Tricket är att lämna med lite förberedelser för att undvika att göra ett misstag under din resa. Dessutom, om du flyger, bör du börja överväga att boka dina biljetter förr snarare än senare.

  Att resa gör dig smartare

  Vänja dig vid att plocka upp nya ord på ett annat språk varje gång du reser och du kommer att se förbättringar i din hjärnkapacitet, som Dan Roitman skrev i Huffington Post. Om bara detta, börja då bli bekant med resejargongen.

  Ännu mer än "bara" språk hjälper dig att lära dig om dig själv. Du kan hamna i utmanande situationer där du måste vara påhittig och tänka annorlunda. Jag är säker på att du kommer att utveckla en ny uppsättning färdigheter som du inte misstänkte att du hade i dig.

  Att resa ökar din förståelse för andra kulturer

  Varför vi reser kan variera från person till person, men människor som reser utvecklar alltid empati och en djupare förståelse för andra kulturer.

  Att vara mer förstående och tolerant mot en annan kultur än vår är en del av att vara klokare, men jag ser det som en fördel att resa i sig. Det finns ett citat av Saint Augustine som säger "Världen är en bok och de som inte reser läser bara en sida". Du kan tänka på det så här: Om du läser nyheterna eller ser nyheterna på TV och inte ifrågasätter det går du miste om mycket information. Du kanske tror att det gör dig klokare och mer medveten om världen, men det är raka motsatsen: det begränsar ditt sinne till ett unikt och partiskt perspektiv.

  Visst, du känner dig förmodligen bekväm där du är, men det är bara en bråkdel av världen! Om du är student, dra nytta av program som Erasmus för att lära känna fler människor, uppleva och förstå deras kultur. Våga resa till regioner du har en skeptisk inställning till. Jag slår vad om att du kommer att ändra dig och inse att allt inte är så illa utomlands.