Upplevelse Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Upplevelse

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

C
Colleen Pfeffer
Jag har precis haft en fantastisk upplevelse med Upplevelse! Deras utbud av över 300 olika upplevelser i Sverige är verkligen imponerande och breda, vilket gör det lätt att hitta något som passar a...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  "En Presenter-Att-Minnas Erfarenhet"

  Jag har precis haft en fantastisk upplevelse med Upplevelse! Deras utbud av över 300 olika upplevelser i Sverige är verkligen imponerande och breda, vilket gör det lätt att hitta något som passar alla intressen. Det var också mycket bekvämt att paketet antingen kan skickas via e-post eller som ett elegant presentkit. En sak jag verkligen uppskattade var den generösa giltighetstiden på tre år samt deras bytesrätt. Det gjorde mig mindre orolig för min investering, så jag kunde slappna av och njuta utan stress om jag inte kunde gå vid ett specifikt datum eller om mitt schema ändrades. Jag gillade också deras öppna returpolicy i form av 45 dagars öppet köp. Att veta att risken för ånger var låg då man har möjlighet att returnera produkten inom denna tidsram ger en trygg shoppingupplevelse. Slutligen vill jag säga hur nöjd jag är med det professionella bemötandet från anställda på Upplevelse.com - de svarade snabbt på alla mina frågor och erbjöd personlig rekommendation baserat på vad mina favoritintressen är. Utan tvekan kommer jag använda mig av Upplevelses tjänster igen - tack för en oförglömlig erfarenhet!


Andra personer tittade också på