8 företag

Vintersport

ReviewsBird

Vintersport

När du frågar om folk föredrar vinter- eller sommarlov kommer du att märka att många har svårt att välja. Vissa av oss älskar vintersport. Medan andra hatar det. Vissa människor kan inte tänka sig en semester utan sol, strand och värme och andra kan ofta inte få nog av snö och skidbackar och väljer alltid en aktiv skidsemester. Kanske är du en av dem? Föredrar du att åka skidor, slalom eller snowboard? De flesta gillar fortfarande att hänga afterski i den lokala baren. Populära alpina resor till vintersportdestinationer är fortfarande Norge, Österrike, Frankrike och Schweiz. Men visste du att Tjeckien också blir alltmer populärt som en skiddestination?

Kanske är du ute efter att fly undan din vardag. Och koppla bort från det ständiga närvarande trycket av att vara tillgänglig via telefon, e-post eller sociala medier. 

Därför är en avkopplande semester precis vad du behöver för att förnya dig själv. I årets Virtuoso Luxe-rapport angav 44 procent av de tillfrågade detta som en anledning till varför människor älskar att resa. Avkopplande natur och bra väder är vanliga ingredienser för den R&R-fokuserade resan. Men allas idé om den perfekta föryngrande semestern är olika. En person kanske vill gå genom en regnskog. En annan kan vara poolen på en mexikansk resort. En annan kunde välja en välbefinnande retreat i bergen. Vad är din typ av kopplande semester? Hitta alla recensioner och tips på din nästa semester här.