Emma Madrass Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Emma Madrass

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

V
Vivienne Pacocha
Jag köpte Emma-madrassen för några veckor sedan och jag är verkligen nöjd med mitt köp. Madrassen har överträffat mina förväntningar på alla sätt och vis. För det första var leveransen mycket snabb...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Jag köpte Emma-madrassen för några veckor sedan och jag är verkligen nöjd med mitt köp. Madrassen har överträffat mina förväntningar på alla sätt och vis. För det första var leveransen mycket snabb, så inom bara några dagar efter beställning hade jag madrassen hos mig hemma. Det här är definitivt en av de mest bekväma madrasserna som jag har haft. Den stödjer perfekt min rygg och nacke när jag sover, vilket gör att jag vaknar upp utvilad varje morgon utan smärta eller obehag. Den andra anledningen till att jag gillar den här madrassen så mycket är dess kvalitet. Den ser inte bara bra ut men också känns riktigt robust och kommer säkert hålla länge. Slutligen, vill namnet "Europas mest prisvinnande madrass" inte ljuga - denna produkt ger verkligen värdet inklusive riskfri provperiod i 100 dagar! Sammantaget rekommenderar jag starkt Emma-madrassen till alla som letar efter en högkvalitativ, värdefull och bekväm produkt.| | | En fantastisk sömnupplevelse med Emma-madrassen!


Andra personer tittade också på