Alla hjärtans dag pyssel och aktiviteter: här är hela programmet

Alla hjärtans dag är en dag då många par väljer att visa sin kärlek och uppskattning till varandra. Om du letar efter idéer eller inspiration på alla hjärtans dag pyssel och aktiviteter, så har vi hela dagens program skapat till dig och din partner. Alla hjärtans dag är en dag då man ska umgås och vara tillsammans med någon som man tycker om, och att hitta på något tillsammans skapar man även nya minnen tillsammans. Nu är det dags att ta på dig fin skjortan i senaste mode!

Många kärlekspar väljer att skicka kort eller gåva. Men vad ska man skriva i ett Alla hjärtans dag kort och hur ska det se ut? Här är några tips för att hjälpa dig att skapa det perfekta Alla hjärtans dag kortet till din partner. Programmet bygger på pysselprojekt där du och din partner skapar alla hjärtans dag kort ihop, baka enkla alla hjärtans dag bakelser, laga middag för två och slutligen bing-watch romantiska filmer tillsammans.

Gör alla hjärtans dag kort: Här är hur du kan pyssla ihop ett fint kort

 • Vällj en vacker kort-mall: Det finns många olika alternativ att välja mellan, från traditionella hjärtformade kort till mer moderna och unika design. Välj en mall som du tror att din partner kommer att gilla och som passar er relation. Hitta pysselmaterial hos Swedoffice.

 • Var personlig och ärlig: Skriv något som kommer från ditt hjärta och som visar att du har tänkt på din partner och kärleken ni delar. Det kan vara ett uttryck av tacksamhet, en förklaring av kärlek, eller något annat som känns rätt för er relation.

 • Inkludera en glad alla hjärtans dag text eller en alla hjärtans dag kort text: Det kan vara en kärleksdikt eller ett citat som du tycker passar er relation.

 • Var kreativ: Inkludera något annat i kortet, som en biljett till en romantisk middag eller en liten present, kanske från Startselect eller YourSurprise. Detta kan vara ett bra sätt att visa din partner att du har lagt ner tid och ansträngning i att göra denna dag speciell.

 • Detaljer är viktiga: Lägg lite tid och omsorg i detaljerna, som att välja fina färger och en snygg layout, det kan göra kortet mer speciellt.

 • Var inte rädd för att visa din kärlek: Glöm inte att visa din kärlek och uppskattning genom orden i kortet, det är viktigt att din partner vet hur mycket de betyder för dig.

När det gäller det faktiska innehållet i kortet, skriv något som kommer från ditt hjärta och som visar att du har tänkt på din partner och kärleken ni delar. Här är några exempel på alla hjärtans dag text:

"Jag älskar dig mer varje dag och jag är så tacksam för allt vi har delat tillsammans. Tack för att du är min partner och min bästa vän."

"Alla hjärtans dag är en dag för att visa kärleken, och jag vill visa dig hur mycket jag älskar och uppskattar dig varje dag. Tack för allt."

"Tack för att du är min partner, min vän, min älskare. Jag älskar dig mer än ord kan beskriva."

Alla hjärtans bak: gör enkla bakverk till alla hjärtans dag med någon som du tycker om

Bakverk till Alla hjärtans dag: En av de enklaste och mest romantiska sätten att fira Alla hjärtans dag är att baka något tillsammans. Det kan vara en enkel kaka eller ett par cupcakes dekorerade med hjärtan och rosor. Alla hjärtans dag kaka: Varför inte göra en speciell Alla hjärtans dag kaka tillsammans? Du kan välja din favoritrecept och dekorera den med hjärtan och rosor för en extra romantisk touch. Exempel på alla hjärtans dag kakor och sötsaker är färgglada makarons, cupcakes, kärleksmums och hjärt-maränger med glass mer alla hjärtans bak recept hittar du här.

Fixa Alla hjärtans dag middag tillsammans

Alla hjärtans dag är en romantisk dag då man kan visa sin kärlek genom att laga en speciell middag för två. Här är några förslag på vad du kan laga:

 • En klassisk middag för två är att laga en god pasta med en rätt som innehåller skaldjur, som exempelvis scampi eller räkor.

 • En annan romantisk middag är att tillaga en saftig biff med potatisgratäng och en god sås.

 • En vegetarisk middag kan bestå av en vegetarisk lasagne med ost och grönsaker.

 • En annan möjlighet är att laga en god fiskrätt, som exempelvis en lax med en sås på citron och dill.

 • En annorlunda middag för två är att laga en god paella, med smaker från Spanien.

 • Ett annat alternativ är att laga en god risotto med smaker av svamp eller trattkantarell.

 • Ett annat alternativ är att laga en god curry med smaker från Indien eller Thailand.

 • En annan populär middag för två är att laga en god pizza eller calzones hemma

 • Sous vide: Om du vill göra något annorlunda, kan du prova på att göra mat med sous vide-metoden tillsammans. Detta är en modern matlagningsteknik som ger perfekta resultat varje gång. Det kan vara ett roligt projekt att göra tillsammans och ett bra sätt att fira Alla hjärtans dag. Har du ingen Sous vide än? Skaffa det hos Amazon.

Oavsett vad du väljer att laga, så är det viktigt att ta tid att förbereda och presentera maten på ett vackert sätt. Glöm inte att tända ljus och sätta på lite romantisk musik för att skapa en riktigt romantisk stämning. Home is where you heart is, gör ditt hus till ett hem med inredning från Homeroom och dekorera din vägg med unika canvas och väggdekorationer från Bimago. Innan du köper något i nätbutiker glöm inte att läsa recensioner!

Avsluta er fantastiska Alla hjärtans dag med binge-watching dessa romantiska filmer eller serier

Det finns många romantiska filmer och serier som kan vara passande att titta på under Alla hjärtans dag. Här är några förslag:

1. The Notebook är en klassisk romantisk film som handlar om kärleken mellan Noah och Allie.

2. To All the Boys I've Loved Before är en romantisk komedi-film baserad på en populär ungdomsbok med samma namn.

3. Bridget Jones's Diary är en romantisk komedi-film som handlar om en kvinnas sökande efter kärleken.

4. The Mindy Project är en romantisk komedi-serie som handlar om en kvinnas resa för att hitta kärleken.

5. Stranger Things är en science fiction-serie med romantiska inslag som handlar om kärleken mellan Mike och Eleven.

6. Love, Victor är en romantisk serie baserad på filmen "Love, Simon" och handlar om en ung mans sökande efter kärleken.

7. Kärlek och Anarki är en romantisk drama serie som handlar om en ung student som börjar jobba på en tidning och där han möter en erfaren journalist som hjälper honom att se världen på ett annat sätt, och han börjar få känslor för henne.

Oavsett vad du väljer att titta på, så är det viktigt att välja en film eller serie som ni båda kommer att gilla och njuta av tillsammans. Glöm inte att njuta av en god middag, bakelser och ett glas vin medan ni tittar på filmen eller serien för att skapa en riktigt romantisk stämning. Inreda hemmet med trendiga inredning från Newport. Vi på ReviewsBird önskar er ett lyckat firande. Ha roligt med att fira kärleken med ett pysselprojekt till Alla hjärtans dag.

Anne Sigrid Jakobsen Av Anne Sigrid Jakobsen

Anne Sigrid är en e-handelsspecialist & konsumentvarukonsult specialiserad inom handelsrätt och konsumentbeteende. Hon har erfarenhet av supply chain-konsultverksamhet och produktutveckling samt har arbetat... Läs vidare