DR SMILE Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

DR SMILE

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

L
Lorine Jacobs
Jag vill starkt rekommendera DR SMILE för alla som söker en säker och bekväm lösning för att räta på tänderna. Jag hade länge velat göra något åt mina sneda tänder, men var orolig över det smärtsam...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  DR SMILE - En revolutionerande metod för tandreglering

  Jag vill starkt rekommendera DR SMILE för alla som söker en säker och bekväm lösning för att räta på tänderna. Jag hade länge velat göra något åt mina sneda tänder, men var orolig över det smärtsamma och tidsödande alternativet med traditionella tandställningar. Efter att ha hört talas om DR SMILE bestämde jag mig för att boka en gratis rådgivning och ta reda på mer om deras osynliga tandskenor. Personalen var mycket professionell och vänlig under hela processen. Efter en grundlig undersökning fick jag min personligt anpassade serie av tandskenor som passade perfekt till min mun. Skönheten hos dessa tandskenor låg i det faktum att de är osynliga vilket gjorde dem så diskreta. Instruktionerna för användning var tydliga, noggranna och lättförståeliga vilket gjorde användningen av produkten mycket bekvämt. Jag upplevde inget obehag eller smärta när jag använde produkten även efter flera dagar härdat jag vant mig vid den nya rutinen utan problem. Dessutom uppvisades ett märkbart positiv resultat bara inom några veckors regelbunden användning! Sammanfattningsvis har mitt besök hos DR SMILE överträffat alla mina förväntningar, från kundservice till produktens effektivitet. Jag kan varmt rekommendera den här behandlingen!


Andra personer tittade också på