Amazer

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Beställning 10
Kundservice 10
Pris 10
Leverans 8

Total

9.5
100.0% skulle handla här igen

Amazer

Mode är något som är trendigt. Det finns människor som tycker om att bära märkesprodukter. Det kan vara att man bär en märkesväska, skor, smycken eller kläder eller varför inte hela outfiten. Man kan handla märkesprodukter på många ställen. Men var försiktigt så du inte blir lurad på falska produkter som påstår sig vara märkesprodukter. Hur ska du då veta att du väljer äkta märkesprodukter? Dels kan man avgöra från vart man köper sina produkter om det är äkta eller inte, sedan kan man se på själva produkten om den är äkta. Man kan även söka upp butiken på nätet för att läsa om deras olika recensioner. Här på ReviewsBird kan du helt utan kostnad läsa om olika företag och deras recensioner för att öka just din chans att bli nöjd med ditt val. Nedan kan du läsa mer information om modeföretaget Amazer och deras recensioner.

Vad erbjuder Amazer?

Amazer erbjuder mode produkter till kvinnor. Vill du veta vilka kategorier inom mode de säljer kan du kika in på deras hemsida. Vill du även veta vilka varumärken de har samarbete med kan du se dem på deras hemsida. På varje produkt kan du även läsa om vilket material som den innehåller. Vill du komma i kontakt med Amazer kan du nå dem via mejl som finns på deras hemsida eller så kan du live-chatta med dem. När du handlar hos Amazer kan du välja att antingen betala i svenska kronor eller i euro.

Policy hos Amazer

Deras leveranstid är mellan 2-4 arbetsdagar beroende på vart du bor. Amazer erbjuder sina kunder 30 dagars returrätt så länge produkten är oanvänd samt är i original förpackning. Om produkten inte är i originalskick så debiterar Amazer dig för värdeminskningen. Använd returformuläret vid retur inom Sverige. Ska du göra en retur utanför Sverige får du som kund själv stå för fraktkostnaden. Skulle du få en produkt med defekt ska du omedelbart anmäla det till Amazer. Vid reklamation ska du alltid fotografera produkten och sedan maila det till Amazer.

De samarbetar med Klarna och erbjuder betalning med faktura, delbetalning, kortbetalning och direktbetalning. Vill du hålla dig uppdaterad på de senaste nyheterna som Amazer erbjuder kan du registrera dig att få nyhetsbrev via din e-postadress.

Recensioner om Amazer

På deras hemsida finns det en FAQ sektion där du kan få svar på de vanligaste frågorna som andra kunder har ställt till Amazer. Läs gärna igenom frågorna där innan du kontaktar Amazer, du kanske kan hitta ditt svar där. Du kan till exempel få svar om leveranstiden, frakten och betalsätt.

Har du handlat hos Amazer? Hur tycker du att deras produkter är i kvalité? Skulle du vilja handla hos Amazer igen? Skulle du vilja rekommendera Amazer till andra kunder? Vi behöver din feedback. Det är helt utan kostnad att skriva en recensioner på vår sida och du kan även ge andra kunder möjligheten att bli nöjd. Du får inte glömma att passa på att läsa om andra företag och deras recensioner nu när du är inne på vår sida.

Information

Brädgårdsvägen 28
236 32 Höllviken
Brädgårdsvägen 28
Sverige
info@amazer.se

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Läs oberoende recensioner, klagomål och omdömen från riktiga kunder här. Bli medveten om var du ska handla, eller betygsätt en butik där du själv har handlat online. På så sätt kan alla ta ett informerat köpbeslut!

Spotlight: Vad säger våra kunder?

A
Amina 1 år sedan
9.5
Jag har precis köpt en väska från Amazer och jag kan inte vara mer nöjd med mitt köp! De hade ett brett utbud av högkvalitativa varumärken som Longchamp, Marc Jacobs och Michael Kors. Jag up...

Alla recensioner ( 1 )

Fantastiska Väskor Till Ett Bra Pris

Jag har precis köpt en väska från Amazer och jag kan inte vara mer nöjd med mitt köp! De hade ett brett utbud av högkvalitativa varumärken som Longchamp, Marc Jacobs och Michael Kors. Jag uppskattade verkligen att de hade olika typer av väskor för alla behov inklusive datorväskor, tote bags och weekendväskor. Detaljerna på väskan var otroliga - allt från dragkedjan till innerfodret kändes robust och väl genomtänkt. Kundtjänsten var också fantastisk; personalen var hjälpsam och kunnig om deras produkter vilket hjälpte mig att hitta den perfekta väskan för mina behov. Sammanfattningsvis skulle jag definitivt rekommendera Amazer till någon som letar efter högkvalitativa väskor till rimliga priser. Deras breda utbud kommer garanterat imponera på dig!

A
Amina 1 år sedan
Beställning
10
Kundservice
10
Pris
10
Leverans
8
Total
9.5
Skulle du handla här igen?

Skriv din egen recension