fibio Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

fibio

50% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

F
Fernando
Jag har precis börjat använda Fibio som min leverantör för internet och jag måste säga att hittills är jag väldigt nöjd med servicen. Från det ögonblick jag kontaktade dem med frågor om paketaltern...Läs vidare
O
Olof
Känner mig lurad. Pratade med en väldigt trevlig försäljare och fick direktnumret till honom som jag också provade, nu funkar hans direktnummer inte längre. Han garanterade mig att min flytt till F...Läs vidare

Alla recensioner (2)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En fantastisk upplevelse med Fibio!

  Jag har precis börjat använda Fibio som min leverantör för internet och jag måste säga att hittills är jag väldigt nöjd med servicen. Från det ögonblick jag kontaktade dem med frågor om paketalternativ och priser, var deras kundtjänstpersonal mycket hjälpsamma och informativa. Jag fick all information jag behövde för att fatta ett informerat beslut utan några problem. När installationen av tjänsten utfördes var teknikerna professionella, effektiva och vänliga. De arbetade snabbt men gjorde också tid för att se till att alla mina frågor besvarades innan de lämnade mig. Mitt internet fungerar smidigt sedan dess utan problema eller återkallanden, vilket gör mitt dagliga arbete från hemmet betydligt enklare. Jag kan sannerligen rekommendera Fibio till någon annan som söker en pålitlig (och prisvärd!) Internetleverantör i Sverige!


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Telefonabonnemang

  Känner mig lurad. Pratade med en väldigt trevlig försäljare och fick direktnumret till honom som jag också provade, nu funkar hans direktnummer inte längre. Han garanterade mig att min flytt till Fibio skulle ske först när min bindningstid var över. Blev förvånade att de skickade mig SIMkort direkt och nu visar det sig att jag kommer få betala de dryga 2 åren jag har kvar hos 3, samtidigt som det är 36 mån uppsägningstid hos Fibio. När jag ringer dem och pratar om detta känns det som det är just deras affärsmodell att vända sig till företag och utnyttja att ångerrätten är så mycket svagare. Fy för detta alltså!


Andra personer tittade också på