Tensticker Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Tensticker

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

R
Raynor
Jag har nyligen köpt några wallstickers från Tenstickers, och jag är mer än nöjd med min upplevelse där. Det finns ett stort urval av designs på deras hemsida, så jag kunde lätt hitta den perfekta ...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En fantastisk mångsidighet hos productenkatalog: WallStickers Titel: HögkvalitativDekoration till LunkPriser

  Jag har nyligen köpt några wallstickers från Tenstickers, och jag är mer än nöjd med min upplevelse där. Det finns ett stort urval av designs på deras hemsida, så jag kunde lätt hitta den perfekta dekorationen för mitt rum. Priserna var också väldigt rimliga, vilket tillät mig att anpassa min inredning utan att bryta banken. En annan imponerande sak var hur snabbt leveransen kom fram. Jag beställde en söndagskväll och fick dem redan tisdagen samma vecka! Förpackningen var även otroligt noggrann och skyddade produkterna väl under transporten. Men det bästa med Tenstickers är kvaliteten på produktet - slående färgåtergivning och material av högsta kvalitet betyder att wallsticker verkligen 'poppar' på väggarna i mitt hem. Sättet som wallsticker fastnar på väggen utan att lossna gör mig också lugn över långsiktig användning! Jag skulle starkt rekommendera Tenstickers till alla som vill förgylla sitt hem eller kontor med vackert designade och högkvalitativa tapeter!


Andra personer tittade också på