Shophome

Alla recensioner

Shophome

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

B
Bailey
Jag har precis haft en fantastisk upplevelse på Shophome! Deras sortiment av möbler och inredningsdetaljer är verkligen imponerande, med många kända varumärken till riktigt bra priser. Jag hittade ...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastisk shoppingupplevelse på Shophome

  Jag har precis haft en fantastisk upplevelse på Shophome! Deras sortiment av möbler och inredningsdetaljer är verkligen imponerande, med många kända varumärken till riktigt bra priser. Jag hittade allt jag behövde för att göra mitt hem snyggare och mer funktionellt. Det som verkligen stack ut hos Shophome var deras supportpersonal. De var otroligt vänliga, hjälpsamma och kunniga om alla produkter i butiken. Det gjorde inköpet så mycket lättare när jag fick råd om vad som skulle fungera bäst för mitt hem. Även leveransen gick smidigt och utan några problem - min beställning kom fram snabbt och säkert. Allt var packat noggrant för att undvika skador under frakten. Jag är mycket nöjd med min shoppingupplevelse på Shophome och skulle definitivt rekommendera dem till andra. Tack igen för all hjälp | Supportpersonalen | Smidig leverans!


Andra personer tittade också på