Pixum Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Pixum

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

G
Gerhold
Jag har nyligen använt mig av Pixum för att skapa en fotobok med mina favoritbilder och jag är väldigt nöjd med resultatet. Det var inte bara enkelt att använda deras online-plattform, men även myc...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Skapa dina egna personliga foto-alster smidigt med Pixum

  Jag har nyligen använt mig av Pixum för att skapa en fotobok med mina favoritbilder och jag är väldigt nöjd med resultatet. Det var inte bara enkelt att använda deras online-plattform, men även mycket roligt då jag kunde välja olika layouter, bakgrunder och cliparts för att göra min bok unik. Jag uppskattade också den höga kvaliteten på bilderna när de framkallades samt det stora utbudet av fotoprodukter som finns tillgängliga. Jag gjorde även en fototavla som blev jättefin! Det enda mindre positiva var leveranstiden på produkterna, vilket tog längre tid än jag hade förväntat mig. Men det var definitivt värt väntan när jag fick se hur lyckad min bok och tavla blev. Sammanfattningsvis så skulle jag absolut rekommendera Pixum till alla som söker smidig online-skapande av personliga foto-produkter.


Andra personer tittade också på