Make Up Sweden

Alla recensioner

makeupsweden

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

K
Kitty Purdy
Jag har precis köpt smink från Make Up Sweden och jag är väldigt nöjd med min erfarenhet. För det första, så var frakten gratis vilket är alltid uppskattat. Jag tyckte också att betalningsprocessen...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Min erfarenhet hos Make Up Sweden Titel: En positiv shoppingupplevelse vid Makeupsweden

  Jag har precis köpt smink från Make Up Sweden och jag är väldigt nöjd med min erfarenhet. För det första, så var frakten gratis vilket är alltid uppskattat. Jag tyckte också att betalningsprocessen var lätt och säker - inga problem alls där. När jag väl fick produkterna, noterade jag snabb leveransen vilket gjorde mig imponerad av deras service. Jag öppnade sedan paketet och insåg att sminkprodukterna var i utmärkt skick som på bilden på hemsidan. Sammanfattningsvis skulle jag definitivt rekommendera Make Up Sweden till andra kunder som vill köpa billigt smink utan att behöva oroa sig för dyra fraktavgifter eller en komplicerad beställningsprocess.


Andra personer tittade också på