curlz Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

curlz

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

V
Virgie Miller
Jag är så glad att ha upptäckt Curlz! Deras sortiment av produkter för lockigt hår är fantastiskt och jag har äntligen hittat vad mitt hår behöver. Jag uppskattar verkligen deras stora urval av Cur...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastiska erfarenheter hos Curlz

  Jag är så glad att ha upptäckt Curlz! Deras sortiment av produkter för lockigt hår är fantastiskt och jag har äntligen hittat vad mitt hår behöver. Jag uppskattar verkligen deras stora urval av Curly Girl godkända produkter, vilket gör det lättare för mig att välja utan oro för skadliga ingredienser. Dessutom kunde jag inte tro på hur snabbt min beställning kom fram - gratis frakt och snabb leverans i Sverige var en stor bonus. En annan sak som imponerade på mig var den hjälpsamma personalen som svarade på alla mina frågor ögonblickligen och med mycket kunskap. De gav också användbara tips om hur man använder produkterna för att få bästa resultat. Sammanfattningsvis kan jag säga att min erfarenhet med Curlz var otroligt positiv från början till slut, och jag kommer definitivt att återvända till dem igen när det är dags att köpa mer hårvård för mina lockar.


Andra personer tittade också på