Apotek365

Alla recensioner

Apotek365

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Logo AliExpress
AliExpress

För många är shopping en av de roligaste sakerna som finns men om man shoppar online, då vill man väl inte spendera v&au...

Logo Nallebudet
Nallebudet

Att bli nöjd med sina köp borde vara en självklarhet men i verkligheten är det långt ifrån det. Bland alla tus...

Logo Bimago
Bimago

Med konst har man möjligheten att uttrycka både känslor och humör, inte bara då man skapar konsten men även då...

Apotek365

Att ta hand om sin kropp är något vi alla bör göra för att leva ett långt och lyckligt liv. Idag finns ett stort antal butiker som erbjuder produkter som hjälper till med det. Ibland kan det vara svårt att hitta det man söker och framförallt när det finns så stort utbud av produkter. Vilken butik är egentligen rätt val för dig? Vi har samlat information om ett av företagen för att hjälpa dig på traven. Här nedan kan du läsa om Apotek365.

Om Apotek365
Apotek365 är ett apotek online som erbjuder ett brett sortiment av hälsoprodukter, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. Apotek365 är ett av få företag som fått tillstånd att sälja receptfria läkemedel, något man endast får om man är ett säkert och tillförlitligt företag. Butiken är baserad online och har i dagsläget ingen fysisk butik. Apotek 365 ägs av ett företag som även äger flera andra företag inom e-handel.

Apotek365 tar kunders sekretess på stort allvar och har därför tystnadsplikt. Detta gäller all personal och oavsett arbetsuppgift eller situation. Det lämnas aldrig ut några uppgifter om varken kunden eller produkter som köpts utan att kunden själv godkänner det. 

Om du behöver kontakta kundtjänst går det att göra både via telefon eller mejl. Deras öppettider är vardagar mellan 10-15. 

Tjänster och produkter som Apotek365 erbjuder
Apotek365 ebjuder 6000 produkter från olika välkända varumärken med fokus på kropp och hälsa. Det finns även många ekologiska produkter samt veganska och allergivänliga för de som önskar. 

Alla produkter som säljs på Apotek365 är tillåtna både inom Sverige och EU. Alla receptfria läkemedel är strikt kontrollerade för att du som kund ska kunna känna dig säker. För att veta vilka produkter eller läkemedel som passar dig bäst kan du läsa i hemsidans supportforum. Där kan du få tips och råd innan du väljer att gå vidare med ditt köp. 

För att beställa från Apotek365 behöver du vara 18 år gammal. Företaget erbjuder fri frakt från 299 kronor och det finns flera olika leverans- och betalningsmetoder att välja mellan. Apotek365 har en returneringspolicy på 14 dagar från dagen du tog emot varan. Detta gäller endast om förpackningen är i oförändrat skick. 

Det finns även en hel sida fylld med informativa artiklar om utvalda produkter från hemsidan. Där kan du läsa om produkten och se varför den är bra och vad den innehåller för att vara mer säker inför ditt köp. 

Hemsidan har en egen sektion där du kan se aktuella kampanjer och erbjudanden men skulle du vilja ha ytterliggare information kan du skriva upp dig på deras nyhetsbrev. Då får du mejl med exklusiva erbjudanden som du kan använda i butiken. 
 

Åsiker och klagomål
Dina åsikter är viktiga för oss och vi vill veta allt om dina upplevelser av Apotek365. Vad har varit bra? Vad kan företaget förbättra? Har du kanske en produkt du vill tipsa andra om? Genom att dela med sig av sina åsikter gör man det lättare för framtida kunder att lyckas med sina köp. Vi på ReviewsBird uppskattar varje recension, lång som kort!