Matkomfort Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Matkomfort

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

L
Leanne
Jag provade nyligen Matkomforts kockförberedda matkasse och jag måste säga att jag är riktigt imponerad. En av de stora fördelarna med denna service är hur mycket tid det sparar mig i köket. Såser,...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Matlagning reducerad - min erfarenhet med Matkomfort

  Jag provade nyligen Matkomforts kockförberedda matkasse och jag måste säga att jag är riktigt imponerad. En av de stora fördelarna med denna service är hur mycket tid det sparar mig i köket. Såser, grytbaser och fonder - allt var redan tillagat av deras proffskockar när matkassen kom fram till mitt hem. Detta innebar att jag bara behövde färdigställa ingredienserna och servera en fantastisk middag. En annan sak som jag uppskattade var variationen av smakrika recept i matkassen. Allt från vegetariska alternativ till mer klassiska köttbaserade rätter fanns där för mig att välja bland. Receptet var också lättförståeligt med detaljerade instruktioner om hur man slutförde processen utan problem. Matkomforts produkter kändes helt klart lite lyxigare än vad man kan hitta på vanliga mataffärer men prisvärt för en bekväm livsstil där tiden inte alltid finns närvarande I vardagen Sammanfattningsvis skulle jag starkt rekommendera Matkomfort till alla som vill laga god, hälsosam och utsökt lagad mat utan besväret med tidskrävande såser eller kokning från scratch.


Andra personer tittade också på