mecindo Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

mecindo

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

K
Kaycee Wiegand MD
Jag har nyligen handlat hos Mecindo, och jag måste säga att det var en riktigt positiv upplevelse! Deras utbud av vitaminer, kosttillskott, hälsokost och kroppsvård är verkligen brett, och jag hitt...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Mecindo.se - En fantastisk plats för dina hälsobehov

  Jag har nyligen handlat hos Mecindo, och jag måste säga att det var en riktigt positiv upplevelse! Deras utbud av vitaminer, kosttillskott, hälsokost och kroppsvård är verkligen brett, och jag hittade allt jag behövde till ett rimligt pris. Dessutom skickades mina produkter väldigt snabbt, vilket gjorde mig otroligt glad. Men vad som imponerade mest på mig var den goda kundservicen - jag hade några frågor om en produkt innan jag beställde den online och blev överraskad över hur lätt det var att få svar från företaget via e-post. De svarade snabbt och professionellt. Sammantaget är min erfarenhet med Mecindo.se väldig bra! Jag kan definitivt rekommendera deras butik för alla som letar efter högkvalitativa kosttillskott eller andra hälsoprodukter.


Andra personer tittade också på