Green Balance Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Green Balance

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

H
Haleigh Hansen
Jag har precis köpt några produkter från Green Balance och jag är mycket nöjd med mitt köp. De använder råvaror av högsta kvalitet utan tillsatser av kemikalier och andra giftiga ämnen, vilket gör ...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Upptäck Naturens Kraft - En Recension om GreenBalance.se

  Jag har precis köpt några produkter från Green Balance och jag är mycket nöjd med mitt köp. De använder råvaror av högsta kvalitet utan tillsatser av kemikalier och andra giftiga ämnen, vilket gör att jag känner mig säker på att det är bra både för min hälsa och för miljön. Green Balance erbjuder ett brett utbud av premiumoljor, örter och CBD-produkter, så jag var inte säker på vad jag skulle välja först. Men deras informativa hemsida hjälpte mig att hitta de produkter som passar mina behov bäst. När jag väl hade bestämt mig genomförde jag en snabb, enkel och smidig beställning på deras webbplats. Min order kom fram i tid i en vackert paketerad låda. Den produkt som verkligen stack ut för mig var deras CBD-olja. Jag har testat flera olika märken men Green Balances olja överträffade alla mina förväntningar! Det var verkligen effektivt och lindrade min ångest under dagen utan några negativa biverkningar. Efter denna positiva upplevelse kommer jag definitivt att fortsätta handla hos Green Balance i framtiden!


Andra personer tittade också på