Flex5X

Alla recensioner

Flex5X

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Flex5X

Den stigande åldern knackar på åt oss alla och inget kan man göra åt saken. Faktum är att vi alla blir äldre och på ett eller annat sätt får man lära sig leva med den vetskapen. Visserligen kommer det många bra saker då man blir äldre men för många kan det kännas dystert då de inte längre känner igen sin kropp. Flex5X är ett kosttillskott som ökar flexibiliteten både för muskler och leder

Du ska inte glömma bort att du här på ReviewsBird har möjligheten at gratis läsa recensioner om företag och nätbutiker. 

Mer om Flex5X
Flex5X har redan funnits några år på marknaden men under dessa år har de kommit att bli en av Nordens ledande aktörer inom naturläkemedel, hälsa och kosttillskott. Specifikt tillskottet Flex5X är en av de ledande tillskotten för muskler och leder och idag har företaget ett kundantal som består av 250 000 personer utspridda i olika länder. Då de planerar och tar fram sina produkter är de skräddarsydda för att passa personers lever i Norden vilket betyder att det är anpassade för klimatet. Kvalitet, innovation och trygghet är det som företaget alltid strävar efter vid framställningen av produkter samt att målet för dem har sedan starten varit att kunna erbjuda sina kunder förstklassig kundservice. Då de tillverkar tillskotten använder de sig av råvaror av högsta kvalitet som även genomgår flera kontroller för att öka säkerheten. 

Kosttillskottet Flex5X är en kombination av fem stycken aktiva ingredienser såsom boswellia och kollagen. 

Det som Flex5X erbjuder sina kunder
Vill du prova på kosttillskottet Flex5X? För dem som vill det fungerar själva tjänsten som en prenumeration där prenumeranten med jämna mellanrum får hem ett nytt paket. Helt nya kunder har möjligheten att under en tidsperiod på 60 dagar prova på produkten för halva priset. En beställning kan göras genom att kunden fyller i sitt personnummer inne på sajten och får efter det hem tillskottet inom fem arbetsdagar direkt i brevlådan. Kunden kan som sagt prova på produkten i 60 dagar och efter det bestämma sig om hen vill fortsätta en prenumeration eller inte. Eftersom alla kroppar är olika tar det längre eller kortare för vissa att märka resultat, dock har Flex5X sagt att de flesta av deras kunder redan märker resultat inom 4-6 månaders daglig användning. Det är två kapslar som ska tas dagligen vilket motsvarar underhållet som kroppen behöver. På sajten finns en flik med namnet ”frågor och svar” men företaget har även en kundtjänst som kan nås via telefon eller på e-post. 

Åsikter och tankar om Flex5X
Skulle du kunna säga att du märkt skillnad i dina leder och muskler om du provat på detta kosttillskott? Tycker du isåfall att produkten är värd sitt pris eller inte? Rekommenderar du andra att prova på tillskottet och vad tycker du? Svara på frågorna i en recension som sedan publiceras här inne hos oss.