Solarplexius Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Solarplexius

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

W
Wilderman
Jag har nyligen köpt Solarplexius solskydd och toning till min bil och jag är väldigt nöjd med produkten. Processen att beställa var mycket enkel, inklusive att välja den exakta modellen för min bi...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Trevligt solskydd från Solarplexius

  Jag har nyligen köpt Solarplexius solskydd och toning till min bil och jag är väldigt nöjd med produkten. Processen att beställa var mycket enkel, inklusive att välja den exakta modellen för min bil genom deras online-verktyg. Installationen var också snabb och smidig tack vare de tydliga instruktionerna som följde med produkten. Jag behövde inte ens besöka en professionell verkstad för att installera det! Dessutom ser resultatet fantastiskt ut! Inte bara skyddar det mot starkt solljus (vilket är särskilt användbart under sommarmånaderna), utan det ger också min bil ett elegant utseende. Det finns också olika nyanser av färgtoning att välja mellan, så du kan anpassa efter dina personliga preferenser. Sammantaget skulle jag definitivt rekommendera Solarplexius solskydds- och toningsprodukter till alla som vill ha praktiska lösningar för sin bil samtidigt som man får en extra touch av stil.


Andra personer tittade också på