2 företag

Presentbutiker

ReviewsBird

Presentbutiker

Oavsett om det är en födelsedag, ett bröllop eller en annan fest som pågår: Som gäst kommer du naturligtvis att ge en fin och uppskattad present. Genom att ge en uppskattad gåva gör du inte bara andra glada, utan du ser också till att du har en bra relation med mottagaren om de gillar din gåva. Gåvor finns i alla former och storlekar, och det finns många företag och butiker som säljer den perfekta presenten.

Småföretag som tar kundens synvinkel är kundfokuserade. Det innebär att de har kunden i åtanke när de utvecklar sina produkter och tjänster. Marknadsförare gör det också enklare eller bekvämare för kunderna att beställa. Kunderna måste vara nöjda med sina köpbeslut, annars kan de börja köpa konkurrenskraftiga produkter. Därför försöker företagare att ge alla kunder en positiv shopping- eller köpupplevelse.

Produktval

En kundfokuserad strategi innehåller produkter som kunderna vill ha. Produktutbudet inkluderar också funktioner, storlekar, stilar, dofter, smaker och andra aspekter av produkterna, eftersom kunderna ofta har olika preferenser. Företag behöver veta hur man korrekt identifierar nyckelkunder och segment för att vara kundfokuserade, enligt "Business Knowledge Source" online. Vissa kunder kanske vill ha produkter av högre kvalitet. Andra kan vara mer priskänsliga. Marknadsförare måste bestämma acceptabla prisklasser för kunder som är priskänsliga. Småföretag genomför ofta kundundersökningar för att fastställa både produkt- och prispreferenser bland kunderna.

Annonsering

Småföretag måste också ta hänsyn till kundens synvinkel när de annonserar. De måste tillhandahålla lämpliga meddelanden för att få sitt intresse och uppmuntra dem att köpa sina produkter. Marknadsförare behöver också veta vilka typer av publikationer deras kunder läser för att nå dem. Inte alla kunder är enskilda konsumenter. Företag är också kunder som köper olika tjänster. Och företagare och chefer läser olika typer av publikationer. Till exempel kan chefer för konsumentprodukter läsa ämnespublikationer som "Advertising Age" och "Businessweek".