Tidningsmagasinet

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Beställning 10
Kundservice 8
Pris 8
Leverans 6

Total

8
100.0% skulle handla här igen

Tidningsmagasinet

Även fast allting blir mer digitaliserat och online är tidningar fortfarande något mysigt att ha hemma och läsa en kall vinterdag. Om man i dagsläget är ute efter tidningar, vart ska man vända sig? Till den lokala mataffären inne i stan som ändå inte har så brett sortiment? Nej, man kan vända sig till Tidnings Magasinet som erbjuder tidningsprenumerationer till kampanjpriser. Innan man gör det kan man vända sig till oss på ReviewsBird som samlar recensioner om en massa företag.

Mer om Tidnings Magasinet

Under 2008 startade Tidnings Magasinet sin verksamhet men gick då under namnet Prenumero men har sedan 2015 både ägts och drivits av företaget Magazine Promotion Services AB som även i sin tur har den finska motsvarigheten till Tidnings Magasinet som går under namnet Lehtitukku. Målet för företaget har sedan starten varit att hela tiden utöka sitt utbud så att alla där ute ska hitta något läsbart i sortimentet. Det går att påbörja en prenumeration på både svenska och internationella tidningar hos Tidnings Magasinet och de prioriterar enkla och tydliga villkor genom att varken ha bindningstider eller några dolda avgifter.

Du har kanske ett stort intresse av tidningar och läsning och vill veta när det kommer nyheter på marknaden, då kan du ta och prenumerera på Tidnings Magasinet’s kostnadsfria nyhetsbrev där du får info om erbjudanden direkt till e-posten. Om du har en bekant som gillar tidningar går det att köpa presentkort hos Tidnings Magasinet som kan laddas med 250kr, 500kr eller 1 000kr.

Det som Tidnings Magasinet erbjuder sina kunder

Hur fungerar och hur kan jag börja använda tjänsten? Först kan du spendera tid inne på deras sajt där du ser det breda alternativet av tidningar, allt mellan jakt till bamse. Efter det väljer du en passande tidningsprenumeration för dig, alltså hur många nummer du önskar att få hem. Efter det kommer Tidnings Magasinet att leverera din beställning till tidningsförlaget som i sin tur levererar tidningen hem till dig. Tidnings Magasinet erbjuder inte möjligheten att köpa lösnummer, utan det går endast att köpa prenumerationer, dock har de flera korta sådana. Du som kund har rätten att inom 14 dagar ångra ditt köp och få pengarna tillbaka. Om du önskar att göra det ska du omgående vara i kontakt genom mejl med kundtjänsten. Svaren till de oftast ställda frågorna finns redan listande inne på sajten, var i kontakt med kundtjänsten om du inte hittar svaret på din fråga.

Åsikter och tankar om Tidnings Magasinet

Är du en tidningsläsare som har en eller kanske flera prenumerationer via Tidnings Magasinet? Tycker du att de har ett brett urval av tidningar, är de värda sitt pris eller inte och varför tycker du man ska/inte ska påbörja en prenumeration via dem? Svara på frågorna eller skriv en fritt formulerad recension som du lämnar här inne hos oss.

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Läs oberoende recensioner, klagomål och omdömen från riktiga kunder här. Bli medveten om var du ska handla, eller betygsätt en butik där du själv har handlat online. På så sätt kan alla ta ett informerat köpbeslut!

Spotlight: Vad säger våra kunder?

S
Sarah Labadie 1 år sedan
8
Jag har nyligen köpt tidningar från Tidningsmagasinet och jag är väldigt nöjd med min upplevelse. Jag hittade ett brett utbud av tidningar på deras hemsida till fantastiska kampanjpriser, vi...

Alla recensioner ( 1 )

En positiv upplevelse hos Tidningsmagasinet

Jag har nyligen köpt tidningar från Tidningsmagasinet och jag är väldigt nöjd med min upplevelse. Jag hittade ett brett utbud av tidningar på deras hemsida till fantastiska kampanjpriser, vilket gjorde det möjligt för mig att prenumerera på flera titlar som jag ville läsa. Inte bara hade de ett stort utbud, men fakturabetalningstjänsten var också mycket smidig och bekväm. Dessutom imponerades jag av kundservicen - det var alltid en person tillgänglig när jag behövde hjälp eller hade en fråga att ställa. Sammanfattningsvis är Tidningsmagasinet definitivt mitt val när det gäller tidningsprenumerationer. De erbjuder högkvalitativa produkter och tjänster till rimliga priser samt snabb och pålitlig kundservice.

S
Sarah Labadie 1 år sedan
10
Beställning
8
Kundservice
8
Pris
6
Leverans
8
Total
Skulle du handla här igen?

Skriv din egen recension

Vi använder affiliate-länkar på den här sidan. Om du klickar och gör ett köp kan vi få en liten provision utan extra kostnad för dig. Tack för ditt stöd!