1 företag

Övrigt

...

  Övrigt

  Övrigt är en kategori där ett brett utbud av företag ingår. Om du vill göra en välgörenhetsdonation eller spendera lite tid på volontärarbete kan vi ansluta dig till några goda orsaker och välgörenhetsorganisationer. Kanske vill du köpa någon en gåva? Varför inte ta en titt på våra presentbutiker? Om du vill att gåvan ska vara blommor har vi alternativ för dig att söka efter blomsterhandlare. Kanske vill du lära dig en ny färdighet. Om du gör det, se till att kolla in alla våra kurser! Det har aldrig varit lättare att hitta rätt plats att satsa på och potentiellt vinna lite pengar. Du kan läsa recensioner om alla bookmakers på vår hemsida ReviewsBird och hitta den som du tror kommer att ge dig den bästa chansen att tjäna pengar.

  Marknadssegmentering är en integrerad del av ett företags marknadsföringsstrategi. Det är processen att bryta ner en större målmarknad i mindre, mer homogena kundgrupper som du mer effektivt kan marknadsföra till. Både konsumentorienterade och affärsorienterade företag bör segmentera kunder med hjälp av en av flera gemensamma metoder.

  Demografisk marknadssegmentering

  Demografisk marknadssegmentering är en av de vanligaste metoderna för segmentering av marknader. Med denna strategi delar ett företag helt enkelt upp den större marknaden i grupper baserat på flera definierade egenskaper. Ålder, ras, kön, civilstånd, yrke, utbildning och inkomst är bland de allmänt betraktade demografiska segmenteringsegenskaperna. Som ett enkelt exempel på användning kommer ett företag som säljer hygienprodukter till kvinnor att inkludera "kvinna" i sin beskrivning av sitt primära marknadssegment.

  Segmentering av geografiska områden

  Geografisk segmentering används av företag som säljer produkter eller tjänster som är specifika för en viss grupp, stat, region, land eller grupp av länder. Lokala företag får vanligtvis ingen nytta av att betala för nationell eller internationell reklam. Företag som verkar nationellt kan ofta spara genom att leverera samma marknadsföringsmeddelanden till en nationell publik via en TV-, radio-, tidskrifts- eller tidningsannons. Globala företag bestämmer vanligtvis om de ska behålla ett universellt budskap eller skräddarsy meddelanden till varje lands marknadsplats.

  Psykografi eller livsstilssegmentering

  Psykografi eller livsstilssegmentering har blivit allt vanligare eftersom företag försöker identifiera konsumenter baserat på intressen och aktiviteter i stället för demografi. Som ett exempel på fördelarna med denna strategi kan du överväga livsstilen hos en utomhus äventyrare. Campingentusiaster, till exempel, har vanligtvis få konsekventa demografiska egenskaper. Campare är en mångsidig grupp. Således kommer marknadsförare sannolikt att rikta in sig på ett segment av utomhushobbyister eller campare för ny campingutrustning genom utomhusprogram eller tidskrifter.


  Övrigt

  Andra företag som faller under "annat" inkluderar E-Rökning / Vaping, foton och utskrifter och lågprisbutiker. Kanske hittar du vissa typer av gardiner eller klasser nära mig. Oavsett vad det är du vill hitta är det viktigt att du läser recensioner från andra kunder för att fatta välgrundade beslut. Allt du behöver göra är att skriva företagets namn i vårt sökfält och titta på vad andra kunder tycker om dess kvalitet, pris och övergripande service. Det är upp till dig att bestämma vilka kriterier som är viktigast, och därifrån, välja bort!

  Marknadssegmentering är processen att dela upp konsumenterna i olika kategorier baserat på egenskaper. Drivkraften bakom marknadssegmentering är att det hjälper återförsäljare att identifiera kunder som mest sannolikt kommer att köpa sina produkter. Små klädhandlare, grossister och tillverkare fokuserar främst på demografi, personligheter och behov när de segmenterar sina marknader.

  Detta gör det möjligt för dem att bättre nå icke-köpande konsumenter och kunder genom reklam och andra marknadsföringsinsatser. Dessa företag kan också ytterligare skilja sina klädprodukter från viktiga konkurrenter. Det finns flera typer av viktiga marknadssegment som används på detaljhandelsmarknaderna.

  Könsrelaterade segment

  Små klädhandlare använder sig ofta av könssegment. Till exempel kan små, oberoende varuhus sälja klädlinjer för både män och kvinnor. Dessa klädlinjer kan innehålla avslappnade och affärskläder för båda könen. Plagget i varuhuset är oftast beroende av årstid.

  Herrshorts skulle till exempel säljas främst på våren och sommaren. En liten klädaffär kan också specialisera sig på ett visst kön, sälja kostymer för män eller kvinnors underkläder.

  Åldersrelaterade segment

  Ålder är en annan särskiljande faktor eller demografi som hjälper klädhandlare att bestämma sina inköpsmålgrupper. Många klädtillverkare riktar sig till tonårsflickor med sina trendiga nya modelinjer, inklusive jeans, blusar och andra kläder. De marknadsför ofta dessa klädlinjer i slutet av juli och augusti, innan skolåret börjar.

  Hela barnsektorn representerar en annan livskraftig köpgrupp inom klädförsäljning, enligt MarketResearch.com. Återförsäljare av barnkläder kan också sälja relaterade föremål som tilltalar barn och deras föräldrar. Spädbarn och småbarn representerar ytterligare åldersrelaterade segment. Vissa små tillverkare och grossister kan fokusera uteslutande på spädbarns- och småbarnsmarknaderna, eftersom detta segment är tillräckligt stort i storlek.

  Geografiska segment

  Erfarna marknadsförare och återförsäljare vet att kundernas klädpreferenser varierar i olika regioner eller geografiska områden. En avgörande faktor är vädret. Människor som bor i varmare klimat bär till exempel shorts och badkläder under längre perioder. Omvänt är marknaden för rockar och jackor större i kallare delar av landet.

  Klädtrender kan också variera beroende på geografisk region. Till exempel säljer återförsäljare eller tillverkare av de mest extrema modekläderna bara sälja sina kläder på exklusiva marknader som New York City och Los Angeles.

  Beteenderelaterade segment

  Konsumenternas val av produkter, inklusive kläder, kan också vara beteenderelaterade, enligt NetMBA.com, en referenssida för online-företag. Till exempel kan kunder köpa en liten tillverkares klädlinje för prestige. De kan också handla i vissa klädaffärer för bättre kvalitet, service eller andra faktorer som är oerhört viktiga för dem.

  Små klädmarknadsförare och återförsäljare kan också vädja till det beteenderelaterade segmentet med semesterrelaterade produkter. Till exempel kan klädhandlare sälja de populära färgerna rött och grönt under semesterperioden.

  Livsstil segmentering

  Lifestyle representerar ett annat marknadssegment där små klädhandlare och tillverkare baserar sitt produktsortiment. Till exempel säljer klädtillverkare som producerar kläder för jägare eller militär personal kamouflage respektive militär fokuserade produkter för att möta sina kunders livsstilsbehov. Åsikter kan också spela en roll i vad konsumenterna köper i just detta segment. Till exempel kan en pälstillverkare behöva producera fuskpälsrockar i stället för päls för dem som är mer känsliga för djurskydd.