Happy Day

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Beställning 5
Kundservice 5
Pris 5
Leverans 5

Total

5
50.0% skulle handla här igen

Happy Day

Du har troligtvis personer i ditt liv som du tycker väldigt mycket om, och under årets gång kommer det situationer där man kan ge bort presenter till sina nära och kära. Vad ska du ge till dem du tycker lite extra mycket om? Varför inte ge bort en upplevelse, som ni antingen kan ta del av tillsammans eller inte. Vill du köpa en upplevelse ska du kolla in företaget Happy Day.

Innan du köper en upplevelse ska du inte glömma att du här på ReviewsBird gratis kan läsa recensioner om bland annat Happy Day, men även andra nätbutiker och tjänster.

Mer om Happy Day

Calle Ward valde under 2011 att avsluta sin karriär inom motorsport för att istället satsa fullt ut på entreprenörskap. Eftersom han själv figurerade som idrottare inom motorsport var det en stor del inom hans jobb att anordna event och aktiviteter för både sponsorer och samarbetspartners. Det var där hela företagsidéen föddes om att erbjuda vem som helst där ute chansen att uppleva saker de kanske inte annars skulle kunna. Happy Day lanserades på marknaden 2016 och har sedan dessa haft som mål att erbjuda sina kunder marknadens bästa priser då de köper en unik upplevelse att ge bort i present.

Tack vare hårt jobb är Happy Day en av de snabbast växande företagen som erbjuder upplevelser. De som arbetar på företaget brinner för fart och fläkt och av den anledningen finns det flera hundra upplevelser att välja mellan hos Happy Day.

Tjänster och produkter Happy Day erbjuder

Först och fräst ska du som kund börja mellan att välja en utav alla de häftiga upplevelserna som finns i sortimentet. Efter det kan du välja om du vill ha presenten levererad hem i en snygg box inom några dagar, eller om det räcker med att få den direkt till e-posten inom några minuter. Ge bort din upplevelse och när den stora dagen är kommen ska presenttagaren följa alla anvisningar som tillkommer för att boka datum för sin upplevelse. Många har ett rätt så fullspäckat schema och därför är det tre års giltighetstid på alla upplevelser hos Happy Day. Det kan ske att mottagaren inte blir nöjd men då går det att inom 14 dagar ångra sitt inköp. Om det finns frågor eller funderingar har Happy Day en kundtjänst som kan nås via e-post eller på telefon.

Tankar och erfarenheter av Happy Day

Har du valt att ge bort eller kanske fått en upplevelse från Happy Day? Om du har någon typ av erfarenhet av företaget ska du inte tveka med att skriva en recension som du kostnadsfritt publicerar här inne hos oss. En recension kommer göra oss glada, men även Happy Day glada samt alla som i framtiden kommer att läsa den. Alla vill vi få positiva erfarenheter och för att få det måste vi alla hjälpas åt och dela med oss av åsikter.

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Läs oberoende recensioner, klagomål och omdömen från riktiga kunder här. Bli medveten om var du ska handla, eller betygsätt en butik där du själv har handlat online. På så sätt kan alla ta ett informerat köpbeslut!

Spotlight: Vad säger våra kunder?

C
Coleman Yundt 1 år sedan
8
Jag har nyligen köpt en upplevelsepresent från Happy Day och jag måste säga att min erfarenhet var fantastisk. Jag blev imponerad av det stora urvalet av personliga presentboxar med olika ty...
T
Tore 9 månader sedan
2
Försökt i 6 månader att boka men produkten har aldrig funnits på leverantörens hemsida under denna perioden.

Alla recensioner ( 2 )

Omdöme: En fantastisk köpupplevelse hos Happy Day.

Jag har nyligen köpt en upplevelsepresent från Happy Day och jag måste säga att min erfarenhet var fantastisk. Jag blev imponerad av det stora urvalet av personliga presentboxar med olika typer av upplevelser som de erbjuder. Det var verkligen svårt för mig att välja bara en! Beställningsprocessen var mycket enkel och smidig, vilket gjorde hela processen stressfri. Och när jag väl hade beställt min present fick jag den levererad hem till mig utan några extra fraktkostnader. Men det bästa med allt är ändå deras 3-åriga giltighetstid på alla sina produkter. Detta gav mig möjligheten att planera in min upplevelse i god tid, utan att behöva oroa mig för om kortet skulle gå ut innan jag hann använda det. Sammanfattningsvis kan jag starkt rekommendera Happy Day till någon som vill ge bort eller unna sig själv en fantastisk upplevelsepresent!

C
Coleman Yundt 1 år sedan
8
Beställning
8
Kundservice
8
Pris
8
Leverans
8
Total
Skulle du handla här igen?

Vinprovning

Försökt i 6 månader att boka men produkten har aldrig funnits på leverantörens hemsida under denna perioden.

T
Tore 9 månader sedan
2
Beställning
2
Kundservice
2
Pris
2
Leverans
2
Total
Skulle du handla här igen?

Skriv din egen recension

Andra har även tittat på

Vi använder affiliate-länkar på den här sidan. Om du klickar och gör ett köp kan vi få en liten provision utan extra kostnad för dig. Tack för ditt stöd!