Parfym-Klick Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Parfym-Klick

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

C
Cheyanne Okuneva
Jag är jättenöjd med min inköp hos Parfym-Klick! Deras hemsida var otroligt lätt att navigera, och jag kunde enkelt hitta de produkter som jag var ute efter. Priserna var fantastiskt låga, och när ...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Positiv recension om shoppingupplevelse hos Parfym-Klick

  Jag är jättenöjd med min inköp hos Parfym-Klick! Deras hemsida var otroligt lätt att navigera, och jag kunde enkelt hitta de produkter som jag var ute efter. Priserna var fantastiskt låga, och när jag jämförde med priser i butik så insåg jag hur mycket pengar man faktiskt kan spara genom att handla på Parfym-Klick. En annan sak som imponerade på mig var deras stora urval av märken - alltifrån klassiska favoriter till nya upptäckter. Det gjorde det verkligen lätt för mig att utforska lite och kanske testa något nytt. Frakten gick också smidigt till, och mina produkter kom fram inom en rimlig tidsram direkt hem till dörren. Jag skulle utan tvekan rekommendera Parfym-Klick till alla mina vänner och kommer definitivt shoppa där igen nästa gång jag behöver fylla på min parfymsamling eller skönhetsartiklar!


Andra personer tittade också på