Odla.nu Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Odla.nu

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

E
Esther Reilly
Jag är väldigt nöjd med min upplevelse på Odla.nu. Det var lätt att hitta vad jag letade efter på deras hemsida tack vare det breda sortimentet av grönsaksplantor, träd, bärbuskar och fröer. Hela p...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastiska bestämningsprodukter

  Jag är väldigt nöjd med min upplevelse på Odla.nu. Det var lätt att hitta vad jag letade efter på deras hemsida tack vare det breda sortimentet av grönsaksplantor, träd, bärbuskar och fröer. Hela processen från beställning till leverans var smidig och effektiv. Jag blev glatt överraskad av hur snabbt min order kom fram till mig. Det som verkligen stod ut för mig var den höga kvaliteten på produkterna jag fick. Alla plantor jag köpte var i utmärkt skick och redan vid plantering såg man hur friska de var! Dessutom har växtbeskrivningar hjälpt mig en hel del i min odling - de är tydliga och informativa. Sammanfattningsvis är jag mycket nöjd med mitt köp från Odla.nu, särskilt med tanke på den genuina expertisen bakom allt detta.


Andra personer tittade också på