Lampemesteren Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Lampemesteren

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

E
Eva Schumm DVM
Jag har precis köpt en ny lampa från Lampemesteren och jag är verkligen nöjd med min upplevelse av deras tjänst. Jag blev förvånad över det stora urvalet av designlampor på deras hemsida, och att a...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Lampmesterens Dedikering Till Design Och Kvalitet Lämnade Mig En Nöjd Kund

  Jag har precis köpt en ny lampa från Lampemesteren och jag är verkligen nöjd med min upplevelse av deras tjänst. Jag blev förvånad över det stora urvalet av designlampor på deras hemsida, och att alla var från högkvalitativa designers och producenter. Det som imponerade mest på mig var deras dedikation till kvalitet och design. De hade ett brett utbud av olika lampdesigns, vilket gjorde det lätt för mig att hitta något som passade både min smak och budget. Jag tyckte också att det var bra med den snabba leveranstiden, eftersom jag fått min produkt inom några få dagar efter beställning. Överlag skulle jag definitivt rekommendera Lampemesteren till alla som letar efter exklusiva lampor eller högkvalitativ belysning online.


Andra personer tittade också på