Bobo Home Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Bobo Home

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

K
Kiley Hermann
Jag nyligen besökte Bobo Home för att köpa nya möbler till mitt hem, och jag måste säga att jag var imponerad. Deras hemsida har ett stort urval av möbler med över 15 000 alternativ till fasta låga...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Mina tre nyckelord: Nöjd, bekvämt & prisvärt Min Titel: Högkvalitativa Möbler Till Rimliga Priser - Min Erfarenhet Av Bobo Home

  Jag nyligen besökte Bobo Home för att köpa nya möbler till mitt hem, och jag måste säga att jag var imponerad. Deras hemsida har ett stort urval av möbler med över 15 000 alternativ till fasta låga priser vilket passade min budget perfekt. En sak som jag uppskattade mycket var den fria frakten på ordrar över 749 kr. Detta gjorde det enklare och billigare för mig att få alla mina produkter levererade direkt till dörren utan några extrakostnader. När jag öppnade paketet blev jag ännu mer positivt överraskad. Möblerna såg precis ut som de gjorde på deras hemsida, så ingen obehaglig överraskning där! Dessutom kändes allt väldigt stabil och välbyggt - kvaliteten på produkterna var hög jämfört med vad man betalat för dem. För femstjärnig service från början till slut är Bobo Home definitivt värt att titta in hos om du behöver någon form av inredning.


Andra personer tittade också på