AndLight Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

AndLight

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

E
Elta Harvey
Jag vill gärna dela med mig av min upplevelse på AndLight.se. Att handla från deras hemsida var en positiv upplevelse från början till slut. Deras utbud av över 2000 olika designlampor till riktigt...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Andlight - Din Nya Destination För Designlampor

  Jag vill gärna dela med mig av min upplevelse på AndLight.se. Att handla från deras hemsida var en positiv upplevelse från början till slut. Deras utbud av över 2000 olika designlampor till riktigt låga priser gjorde det lätt för mig att hitta den perfekta lampan för mitt hem. En annan punkt som verkligen sticker ut är deras fokus på hög kvalitet, trots de låga priserna. Jag kan intyga att min lampa inte bara ser fantastisk ut, men också håller bra kvalitet och fungerar precis som den ska. Tack vare fri frakt så behövde jag inte bekymra mig om extra kostnader när jag beställde och min lampa levererades snabbt och säkert. Sammanfattningsvis skulle jag starkt rekommendera AndLight.se till alla som söker efter unika lampor i högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser.


Andra personer tittade också på