AndLight

Alla recensioner

AndLight

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

AndLight

Oberoende om det handlar om det nyrenoverade vardagsrummet, kontor eller en restaurang så är belysningen otroligt viktigt. Med belysning som inte är anpassad kan man bli mycket tröttare och deppigare medans man både blir glada och positivare då man befinner sig i ett rum med bra belysning. Råkar du för tillfället vara i en situation där du ska skaffa ny belysning? Om det är så, har du hittat rätt eftersom AndLight säljer belysning och lampor online. 

Glöm inte att du här hos oss på ReviewsBird gratis kan läsa recensioner. 

Mer information om AndLight
Under 2017 grundades och lanserades AndLight och har sedan dess varit en ledande återförsäljare av lampor och belysning. Sedan starten har målet för företagit varit att erbjuda snygga och bra lampor, från olika varumärken till ett förmånligt pris. Företaget började växa relativt fort och fick snabbt en ännu större efterfrågan på lampor och valde därför under 2008 att skapa ett showroom beläget i Danmark. Under årens gång har AndLight fortsatt att växa vilket betyder att de har blivit till en större verksamhet och erbjuder idag sina produkter till kunder i flera länder. AndLight finns även som fysisk butik i Köpenhamn samt att de har et flertal fysiska showrooms och nätbutiker i flera länder. 

AndLight försöker alltid att erbjuda sina kunder det bästa priset det bara går på marknaden och de är så säkra på sina priser att de erbjuder sina kunder prisgaranti. Detta betyder att om du som kund hittar samma produkt billigare någon annanstans betalar AndLight ut mellanskillnaden åt dig. 

Produkter och tjänster AndLight erbjuder
I nätbutiken går det antingen att se produkter utgående från ändamål men det går även att filtrera för att se produkter från endast ett eller några varumärken. På varje enskild artikel i nätbutiken står det hur länge leveransen för den produkten är, detta är så att kunden ska kunna planera ut leveranserna utgående från sitt eget schema. När det gäller de produkter som redan finns i lager går det att räkna med en leveranstid på upp till fem arbetsdagar. AndLight vill att kunderna alltid ska känna sig säkra och erbjuder därför olika betalningsmetoder som till exempel: med kort, via internetbanken eller via Klarna på faktura. Om du får hem en produkt och av någon anledning känner att du är missnöjd över ditt köp har du ännu chansen att inom 356 dagar returnera den och få pengarna tillbaka. Returen kommer endast att godkännas om produkten fortfarande fyller ett visst antal kriterier men om du vill veta mer eller ställa en fråga kan du nå AndLight via telefon eller mejl. 

Åsikter och tankar om AndLight
Kanske du nu sitter i ett rum som har flera lampor från AndLight i sig? Om det är så, kan du skriva en fritt formulerad recension som du lämnar här inne hos oss. Du kan berätta om produkterna är värda sitt pris, om du kommer handla hos dem igen och varför du tycker att man ska/inte ska handla hos dem.