AndLight

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Beställning 8
Kundservice 8
Pris 10
Leverans 10

Total

9
100.0% skulle handla här igen

AndLight

Recension av AndLight

AndLight är en ledande online-designförsäljare som specialiserar sig på att sälja högkvalitativa designlampor, möbler och hemtillbehör. Med sin bas i Köpenhamn har AndLight varit en pålitlig partner för människor som letar efter vackra och funktionella designprodukter för sina hem sedan 2007. Genom att erbjuda ett brett sortiment av över 10 000 produkter från mer än 100 olika tillverkare, strävar AndLight efter att ge sina kunder den bästa shoppingupplevelsen samtidigt som de levererar produkter av högsta kvalitet till marknadens bästa priser.

En passion för design och belysning

AndLight älskar att arbeta med lampor och design i allmänhet. För dem är belysning och bra design källan till glädje, liv och "hygge", som de säger i Danmark. De tror starkt på att belysning kan förändra och förbättra ett rum och att en väl vald lampa kan skapa den perfekta atmosfären. Genom att erbjuda ett brett utbud av taklampor, bordslampor, vägglampor, golvlampor och utomhusbelysning, strävar AndLight efter att hjälpa sina kunder att hitta den perfekta lampan för varje rum i hemmet. Deras sortiment omfattar både modern och klassisk design, vilket gör det lätt för alla att hitta något som passar deras personliga stil och behov.

En komplett shoppingupplevelse

Det som verkligen skiljer AndLight från andra online-designförsäljare är deras fokus på att erbjuda en komplett shoppingupplevelse för sina kunder. Förutom att erbjuda ett brett utbud av produkter av hög kvalitet, strävar AndLight efter att ge sina kunder möjlighet att känna och se lampan innan de köper den. Detta åstadkommer de genom att ha ett 600 m2 stort showroom och butik i Köpenhamn, där de skapat en vacker och avkopplande miljö där kunderna kan söka efter inspiration och få vägledning av deras kunniga personal. Genom att erbjuda möjligheten att uppleva lampan på plats ger AndLight sina kunder en extra nivå av trygghet och tillfredsställelse i sitt köpbeslut.

En passion för kvalitet och design

AndLight är inte bara intresserade av att sälja lampor och designprodukter, de brinner också för att erbjuda produkter av högsta kvalitet. Innan de väljer att inkludera en ny produkt i sitt sortiment kvalitetsbedömer de varje tillverkare noggrant för att säkerställa att de uppfyller deras höga standarder. Genom att samarbeta med välrenommerade och etablerade tillverkare kan AndLight erbjuda sina kunder produkter som inte bara är vackra att se på, utan också tillverkade med omsorg och expertis. Detta gör att kunderna kan känna sig trygga med att de köper en produkt som kommer att hålla länge och erbjuda både stil och funktionalitet.

Satisfaction garanterad

AndLight strävar efter att göra sina kunder 100% nöjda. Oavsett om du handlar online eller besöker deras showroom i Köpenhamn, kommer du att märka att deras personal är passionerade och välkomnande. De är alltid redo att svara på dina frågor, ge dig råd och vägledning och se till att du hittar den perfekta lampan eller designprodukten för ditt hem. Dessutom erbjuder AndLight snabb leverans och marknadens bästa priser, vilket gör det enkelt och bekvämt för dig att handla hos dem. De vill inte bara vara en online-butik, utan en pålitlig partner som hjälper dig att skapa ett hem du älskar att vara i.

"Design är inte bara vad det ser ut som och känns som. Design är hur det fungerar." - Steve Jobs

Slutsats

AndLight är den ultimata destinationen för alla som är intresserade av designlampor, möbler och hemtillbehör. Med sitt breda utbud av över 10 000 produkter från mer än 100 olika tillverkare, erbjuder de något för alla smaker och behov. Genom att erbjuda en kombination av hög kvalitet, bra design och en komplett shoppingupplevelse skapar AndLight en plats där människor kan hitta sin nästa favoritlampa eller designprodukt för sitt hem. Med deras passion och engagemang för kvalitet och service kan du vara säker på att du kommer att vara 100% nöjd med ditt köp.

Vänligen lämna en recension nedan och dela med dig av din upplevelse av AndLight. Vi ser fram emot att höra din åsikt!

Information

Tømmergravsgade 4B
2450 København SV
Tømmergravsgade 4B
Danmark
info@andlight.se
+4544446244

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Läs oberoende recensioner, klagomål och omdömen från riktiga kunder här. Bli medveten om var du ska handla, eller betygsätt en butik där du själv har handlat online. På så sätt kan alla ta ett informerat köpbeslut!

Spotlight: Vad säger våra kunder?

E
Elta Harvey 1 år sedan
9
Jag vill gärna dela med mig av min upplevelse på AndLight.se. Att handla från deras hemsida var en positiv upplevelse från början till slut. Deras utbud av över 2000 olika designlampor till...

Alla recensioner ( 1 )

Andlight - Din Nya Destination För Designlampor

Jag vill gärna dela med mig av min upplevelse på AndLight.se. Att handla från deras hemsida var en positiv upplevelse från början till slut. Deras utbud av över 2000 olika designlampor till riktigt låga priser gjorde det lätt för mig att hitta den perfekta lampan för mitt hem. En annan punkt som verkligen sticker ut är deras fokus på hög kvalitet, trots de låga priserna. Jag kan intyga att min lampa inte bara ser fantastisk ut, men också håller bra kvalitet och fungerar precis som den ska. Tack vare fri frakt så behövde jag inte bekymra mig om extra kostnader när jag beställde och min lampa levererades snabbt och säkert. Sammanfattningsvis skulle jag starkt rekommendera AndLight.se till alla som söker efter unika lampor i högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser.

E
Elta Harvey 1 år sedan
Beställning
8
Kundservice
8
Pris
10
Leverans
10
Total
9
Skulle du handla här igen?

Skriv din egen recension