1 företag

Fordonsförsäkring

...

  Fordonsförsäkring

  Bilar är det mest använda transportmedlet. Om du behöver din bil för att komma till jobbet varje dag har du ett stort problem när din bil går sönder. När detta händer vill du bli hjälpt så snabbt som möjligt och på bästa möjliga sätt.

  Ja, bilförsäkring krävs för förare i nästan alla stater. Det är inte ett krav i New Hampshire för förare att köpa bilförsäkring, men förare måste visa bevis på att de har råd med kostnaden för en olycka om det är deras fel. De flesta bilister har en bilförsäkring för att det är lag, men det betyder inte att du bara ska köpa den minst nödvändiga försäkringen. Det finns många anledningar att köpa bilförsäkring.


  Fordonsförsäkring

  Därför är det viktigt att teckna den bästa bilförsäkringen. Men vilket bolag är bäst? Vad erbjuder de när det gäller policyer och kundservice? Bestäm själv genom att läsa recensioner, erfarenheter, åsikter och klagomål från andra bilägare som gick före dig här hos oss på ReviewsBird.

  Varför har man bilförsäkring?

  Sinnesro - Alla gör misstag. Men ibland kan en annan förares misstag bli ditt problem. Med rätt typ av bilförsäkring kan du känna dig säker på att du är skyddad om en oförsäkrad eller underförsäkrad förare kör på dig.

  Komplettera din sjukförsäkring – Bilförsäkringen kanske kan hjälpa dig att betala sjukvårdskostnader som sjukförsäkringen normalt inte täcker. En bra bilförsäkring kan hjälpa till att täcka utgifter som tandvård och medicinska behandlingar som krävs till följd av en bilolycka.

  Betala nu och spara senare - Bilförsäkring kan hjälpa till att skydda dig och din familj från enorma utgifter. Genom att investera en liten summa nu i ditt eget skydd kan du hjälpa till att undvika dyra utgifter i framtiden. Täckning som kollisionsförsäkring, kaskoförsäkring, egendomsskadeansvar och personskadeansvar kan hjälpa till att täcka kostnaderna för kostsamma skador om olyckan är framme.

  Skydda dig själv och andra – Rätt bilförsäkring kan hjälpa till att skydda dig, dina familjemedlemmar, dina passagerare och andra förare. I händelse av en olycka skulle du vilja veta att du har rätt täckning för att ta hand om utgifter för egendom eller personskador som kan uppstå. Få en offert på bilförsäkring online eller prata med en agent idag för att lära dig hur du kan hjälpa till att skydda dig själv och din familj.

  Spara tid och ansträngning - Nedfallet från en bilolycka kan vara oerhört tidskrävande och tråkigt. Med tillräcklig täckning kan du undvika att förhandla med andra förare och fastighetsägare som är inblandade i olyckan och hantera kostnaderna för att reparera eller byta ut ditt fordon. En bra bilförsäkring kan hjälpa till att hantera många av dessa huvudvärk. En bra bilförsäkring kan hjälpa till med bogsering av fordon, reparationer och byten och att täcka kostnaderna för skador på andra förare. När du har granskat en bilförsäkring kan försäkringsbolaget hjälpa dig att vägleda processen och stötta dig genom den.

  Behöver jag en kollision och omfattande täckning på min bil?

  Kollision och omfattande täckning krävs inte i alla stater. Om din bil är äldre och dess marknadsvärde är lågt kanske det inte lönar sig att köpa dessa skydd. Bestäm hur mycket du har råd att spendera ur fickan om din bil är skadad och vad täckningen kommer att kosta innan du bestämmer dig för om det är värt att köpa för att skydda din bil.

  Kollisionsskyddet hjälper till att betala för skador på din bil i händelse av en bilolycka. Detta fysiska skadeskydd gäller oavsett vem som är skyldig till olyckan. Till exempel kör någon in i din bil bakifrån när du kör i trafiken. Kollisionsförsäkring kan hjälpa till att täcka kostnaderna för att reparera din skadade stötfångare. Låt oss säga att situationen är omvänd och att du är den som kör i någon bakifrån. Kollisionsförsäkring kan hjälpa till att betala kostnaderna för att reparera din skadade bakända.

  Omfattande täckning hjälper till att betala för skador på din bil i händelse av en icke-kollisionsolycka. Dessa kan omfatta skador på grund av naturkatastrofer, skadegörelse och stöld. (Ja, bilförsäkringen täcker stöld). Starka vindar tar till exempel ner några trädgrenar i din trädgård. En av trädgrenarna faller på din bil och bucklar på taket. Omfattande täckning kan hjälpa till att betala för kostnaderna för att reparera ditt tak.

  Är bilförsäkring viktig om någon lånar min bil?

  Ja, bilförsäkring är viktig om någon lånar din bil. Vanligtvis följer bilförsäkringen den bil den täcker. Så om du lånar ut din bil till en vän, täcker din bilförsäkring vanligtvis de flesta av de anspråk som kan hända medan din vän kör din bil.

  Här är några exempel på hur din bilförsäkring kan tillämpas på en annan förare som använder din bil:

  Du lånar ut din bil till en kompis som ska ut på ett ärende. När han är ute i ärenden råkar han köra på en annan bil. Din kollisionsförsäkring kan hjälpa till att täcka kostnaden för skadorna på din bil. Du måste lämna in skadeanmälan till ditt försäkringsbolag och betala självrisken. Det är möjligt att dina avgifter kan höjas på grund av skadeanmälan.

  Du kan också hållas ansvarig för egendomsskador och personskador på den andra föraren. I vissa fall kan din väns försäkring komma in för att hjälpa till att täcka överskjutande skador som din försäkring inte kan täcka. Om din vän inte har en bilförsäkring kommer du med största sannolikhet vara fullt ansvarig för alla skador som har inträffat i detta missöde. Om din vän är inblandad i en olycka när han kör din bil men inte är skyldig, kommer vanligtvis den andra bilisten som är skyldig att betala för skadeståndet.