Beredd

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Beställning 10
Kundservice 8
Pris 10
Leverans 6

Total

8.5
100.0% skulle handla här igen

Beredd

Berättelse om Beredd.se

Berättelse om Beredd.se börjar med ett ord: äventyr. För den som älskar att utforska naturen, campa under stjärnorna, vandra genom skogarna och klättra uppför bergen är Beredd.se den ultimata platsen att besöka. Med ett brett utbud av produkter för friluftsliv och äventyr har Beredd.se allt du behöver för att vara förBeredd på alla möjliga utmaningar som naturen kan ställa.

Frakt och leverans

Ett av de bästa exemplen på kundservice som Beredd.se erbjuder är dess snabba och pålitliga frakt och leverans. För bara 59 kr kan du få dina produkter levererade inom 1-3 arbetsdagar. Dessutom erbjuder Beredd.se fraktfritt vid köp över 699 kr. Så oavsett om du behöver en ny ryggsäck, en lampa eller en sovsäck, kan du vara säker på att Beredd.se kommer att leverera det till dig snabbt och säkert.

Kläder för alla väder

När det kommer till kläder, har Beredd.se ett imponerande sortiment av mellanlager, tröjor och skor som är gjorda för att klara av alla tänkbara förhållanden. Oavsett om det är en kall vinterdag eller en varm sommardag, kan du hitta kläder som passar just dig. En känd person sa en gång: "Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder". På Beredd.se kan du vara säker på att du aldrig kommer att behöva uppleva dåligt väder, tack vare deras högkvalitativa kläder.

Utrustning för äventyr

För den äventyrslystne har Beredd.se ett stort sortiment av utrustning som kommer att göra dina äventyr ännu mer oförglömliga. Från elddon och ljus till kompass och navigation, har Beredd.se allt du behöver för att kunna utforska naturen på bästa sätt. Och självklart kan du inte glömma pannlampor och belysning för att hålla dig säker och synlig under dina äventyr. Så oavsett om du planerar en vandringstur i bergen eller en campingutflykt med dina vänner, kan du vara säker på att Beredd.se har all utrustning du behöver för att vara väl förBeredd.

Säkerhet först

När det kommer till äventyr i naturen, är säkerhet alltid en prioritet. Och Beredd.se gör verkligen sitt bästa för att se till att du är säker under dina äventyr. Med deras sortiment av skydd och säkerhetsutrustning kan du vara säker på att du har allt du behöver för att klara av alla eventuella faror som kan uppstå under dina äventyr. Så oavsett om du behöver ett regnställ, en hjälm eller en fickkniv, kan du vara säker på att Beredd.se har all utrustning du behöver för att hålla dig trygg och säker under dina äventyr.

"Äventyr är värt allvaret i livet." - Fridtjof Nansen

Sammanfattning

Sammanfattningsvis kan berättelsen om Beredd.se beskrivas som en passion för äventyr och ett engagemang för att leverera högkvalitativa produkter för friluftsliv och äventyr. Med deras snabba frakt och pålitliga leverans, är du alltid Beredd för ditt nästa äventyr. Så oavsett om du är en erfaren äventyrare eller nybörjare i friluftsliv, kan du vara säker på att Beredd.se kommer att ha allt du behöver för att vara förBeredd och ha det bästa äventyret i ditt liv.

Lämna din recension

Har du provat Beredd.se? Lämna gärna din recension nedan och berätta om din erfarenhet med deras produkter och tjänster. Ditt omdöme kan hjälpa andra äventyrare att hitta rätt utrustning och vara Beredda för sina egna äventyr.

Information

Rökerigatan 19
12162 Stockholm
Rökerigatan 19
Sverige
info@beredd.se
076-2595407

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Läs oberoende recensioner, klagomål och omdömen från riktiga kunder här. Bli medveten om var du ska handla, eller betygsätt en butik där du själv har handlat online. På så sätt kan alla ta ett informerat köpbeslut!

Spotlight: Vad säger våra kunder?

E
Eloisa 1 år sedan
8.5
Jag har nyligen köpt diverse utomhusprodukter från Beredd och min erfarenhet av deras service var helt fantastisk. Leveransen var snabb, det tog bara 2 dagar för produkterna att anlända hem...

Alla recensioner ( 1 )

En positiv upplevelse vid köp av utomhusprodukter från Beredd Title: Överlevnad & Äventyr: Utmärkt Service hos Beredd

Jag har nyligen köpt diverse utomhusprodukter från Beredd och min erfarenhet av deras service var helt fantastisk. Leveransen var snabb, det tog bara 2 dagar för produkterna att anlända hem till mig. Produkterna själva är av hög kvalitet med robust material som verkar pålitliga. En sak jag uppskattade särskilt mycket med Beredd var deras breda sortiment. De hade ett stort urval av produkter från olika välkända märken vilket gjorde det enklare för mig att hitta allt jag behövde under ett och samma tak. Dessutom tycker jag om hur de specifikt targetar preppers genom sin marknadsföring. Det visar på äkta engagemang i kundernas livsstil och behov, istället för bara försök att sälja fler prylar. Sammanfattningsvis skulle jag absolut rekommendera Beredd till alla som söker efter högkvalitativa utomhusprodukter eller preppingutrustning samt snabb leverans!

E
Eloisa 1 år sedan
Beställning
10
Kundservice
8
Pris
10
Leverans
6
Total
8.5
Skulle du handla här igen?

Skriv din egen recension

Andra har även tittat på

Vi använder affiliate-länkar på den här sidan. Om du klickar och gör ett köp kan vi få en liten provision utan extra kostnad för dig. Tack för ditt stöd!