Insurello Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Insurello

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

S
Stroman
Efter att ha använt Insurello för mina försäkringskrav kan jag säga att jag är väldigt nöjd med deras service. Det var en övertygande upplevelse från början till slut. Jag uppskattar verkligen hur ...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En bekväm tjänst utan problem

  Efter att ha använt Insurello för mina försäkringskrav kan jag säga att jag är väldigt nöjd med deras service. Det var en övertygande upplevelse från början till slut. Jag uppskattar verkligen hur enkel och smidig processen var - allt online och via telefon. Jag blev imponerad av Insurellos kundservice, de lyssnade noggrant på min situation och gav mig användbara tips om vad som skulle fungera bäst i mitt fall. De tog sig tid att hjälpa mig göra anspråket så smidigt som möjligt. Till skillnad från andra försäkringsbolagen jag har hanterat tidigare, fanns det ingen byråkrati eller trista pappersexercis. Insurello sparade både min tid och pengar genom att hitta alla möjligheter för ersättning åt mig, vilket visar hur engagerade de verkligen är i sitt uppdrag. Jag upplevde också transparens under hela processen: avgifterna beskrevs tydligt innan hand, så inga dolda avgifter kom upp senare under processens gång. Sammanfattningsvis vill jag starkt rekommendera Insurello till någon som behöver sin försäkring redovisad på ett effektivt sätt med expertguidning.


Andra personer tittade också på