TheMobileStore Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

TheMobileStore

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

B
Bernie Breitenberg
Jag köpte ett mobilskal från Themobilestore och jag är otroligt nöjd med min erfarenhet. Att hitta rätt skal för min telefon var enkelt tack vare det stora utbudet på deras webbplats. Det fanns mån...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Themobilestores mobilskal imponerade

  Jag köpte ett mobilskal från Themobilestore och jag är otroligt nöjd med min erfarenhet. Att hitta rätt skal för min telefon var enkelt tack vare det stora utbudet på deras webbplats. Det fanns många alternativ att välja mellan, inklusive olika material och mönster. Efter att ha valt mitt skal och genomfört beställningen fick jag snabb leverans till mitt hem utan kostnad - vilket gjorde hela processen ännu smidigare. Skallet passade perfekt på min telefon och verkar hålla hög kvalitet. Jag uppskattar också att Themobilestore erbjuder 365 dagars öppet köp, vilket ger mig mer tid om jag skulle ändra mig eller behöva returnera produkten av någon anledning. Överlag kan jag säga att jag hade en mycket positiv upplevelse när jag handlade hos Themobilestore. De har billiga priser samtidigt som de erbjuder enstaka mobiltillbehör i högsta kvalitet.


Andra personer tittade också på