SE Möbler Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

SE Möbler

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

S
Stephan
Jag har nyligen köpt möbler från SE Möbler och jag är otroligt nöjd med min erfarenhet. Den enkla navigeringen på deras hemsida gjorde det lätt för mig att hitta exakt vad jag behövde, och fri frak...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Exklusiva möbler online: En recension av SE Möbler

  Jag har nyligen köpt möbler från SE Möbler och jag är otroligt nöjd med min erfarenhet. Den enkla navigeringen på deras hemsida gjorde det lätt för mig att hitta exakt vad jag behövde, och fri frakt var definitivt ett plus. Att kunna dela upp betalningen räntefritt var också mycket uppskattat. När jag väl mottog produkterna så var de av hög kvalitet och passade perfekt i mitt hem. Dessutom kunde jag inte sluta imponeras över den moderna designen på möblerna - de är verkligen exklusiva. Personalen jag pratade med när jag hade frågor om leveransen var mycket hjälpsam och professionell, vilket gav mig ytterligare förtroende för företaget. Sammanfattningsvis rekommenderar jag starkt SE Möbler till någon som letar efter högkvalitativa möbler med en modern touch. Med fri frakt, räntefri delbetalning och utmärkt service kan du inte gå fel här!


Andra personer tittade också på