Nordicbox

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Beställning 10
Kundservice 8
Pris 8
Leverans 10

Total

9
100.0% skulle handla här igen

Nordicbox

Nordicbox - Ditt Ettstoppsmål för Mobiltillbehör på Nätet

Nordicbox är en av Sveriges ledande försäljare av mobiltillbehör på nätet, med ett omfattande sortiment som möter våra kunders alla behov och höga förväntningar. Oavsett om du äger en Apple iPhone, Samsung Galaxy eller Sony Xperia, kommer du att hitta precis det du letar efter i vårt lättanvända och välsorterade utbud av högkvalitativa mobiltelefontillbehör. Med ett stort lager beläget i mellersta Sverige, kan vi alltid erbjuda snabba leveranser, och dessutom har vi en fast frakt på endast 29 kr oavsett ordervärde!

Vi på Nordicbox tror starkt på att skydda våra kunders värdefulla mobiler från eventuella skador. Det är därför vi rekommenderar att du förutom att köpa reservdelar även investerar i ett mobilskal eller skärmskydd i härdat glas. Att förebygga är alltid bättre och billigare än att behöva lämna in sin telefon för reparation. Här på Nordicbox hittar du ett stort utbud av stilrena mobilskal och tåliga skärmskydd som erbjuder maximalt skydd utan att kompromissa med design och känsla.

"Kundomdöme på Prisjakt: 3.37 / 10"

Ett Oändligt Urval av Mobiltillbehör

På Nordicbox finns något för alla mobilenheter och smaker. För de aktiva och träningsintresserade erbjuder vi sportarmband med justerbara spännen för att hålla din telefon säkert på plats under träning. Kombinera gärna med vårt breda utbud av hörlurar, från in-ear med mikrofon till trådlösa bluetooth-hörlurar för enkel och smidig musiklyssning under träningspasset. Vi har även ett stort sortiment av hörlurar för iPhone. För att din mobil ska klara av ditt aktiva liv erbjuder vi också ett brett utbud av USB-kablar, laddare och dockningsstationer för iPhone, Samsung och Sony.

För att göra dina bilresor säkrare har vi även ett sortiment av bilhållare för både surfplattor och mobiltelefoner, så att du kan ha koll på vägen utan att behöva fumla efter din enhet. För de som lider av rastlöshet har vi även det populära tidsfördrivet Fidget spinners i mängder av färger och modeller. Vill du skapa konst på Snapchat har vi även stiliga styluspennor i olika storlekar. För dem som alltid är på språng eller sällan har tillgång till ett vägguttag erbjuder vi portabla batterier eller powerbanks som en perfekt lösning. Om du alltid har ont om minne i din telefon kan vi ta bort oron genom att erbjuda hundratals olika minneskort för att säkerställa att ditt minne aldrig tar slut.

Välrenommerad, Pålitlig och Engagerad Kundtjänst

På Nordicbox tar vi vårt engagemang gentemot våra kunder på allvar. Vi strävar alltid efter att erbjuda en enastående kundupplevelse och gå den extra milen för att säkerställa fullständig kundnöjdhet. Vi är stolta över våra höga betyg och vårt goda rykte hos tusentals nöjda kunder. Vi erbjuder också snabb kundtjänsthantering och säkra betalningar med Klarna, för att göra din shoppingupplevelse hos oss så smidig och trygg som möjligt.

Som en kund på Nordicbox kan du förvänta dig tusentals mobiltillbehör till konkurrenskraftiga priser, högkvalitativ produktkvalitet och snabba leveranser. Vi har det du behöver för att skydda, försköna och förbättra din mobiltelefonupplevelse. Gör ditt liv enklare, tryggare och roligare med Nordicbox!

Ett Exklusivt Erbjudande För Dig

"Jag är inte särskilt bra på teknik, men Nordicboxs sortiment av mobiltillbehör har verkligen underlättat mitt liv. Jag har både köpt ett mobilskal och ett skärmskydd och jag är mycket nöjd med båda produkterna. Skyddet är robust och det har verkligen hjälpt till att bevara min telefon i ett bra skick! Rekommenderas verkligen!" - Eriksson, Stockholm

Är du redo att ta steget och ge din mobiltelefon det skydd och det tillbehör den förtjänar? Besök Nordicbox idag och upptäck vår värld av mobiltillbehör! Vi är övertygade om att du kommer att hitta precis det du letar efter. Framför allt, glöm inte att skydda din mobil med ett snyggt och funktionellt skal eller skärmskydd!

Lämna gärna ett omdöme och dela med dig av din upplevelse med Nordicbox. Vi skulle älska att höra vad du tycker och vi är alltid angelägna om att förbättra vår tjänst och produktutbud baserat på våra kunders feedback. Ditt omdöme är värdefullt! Tack för att du väljer Nordicbox!

Information

Industrivägen 4
74960 Örsundsbro
Industrivägen 4
Sverige
info@nordicbox.se

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Läs oberoende recensioner, klagomål och omdömen från riktiga kunder här. Bli medveten om var du ska handla, eller betygsätt en butik där du själv har handlat online. På så sätt kan alla ta ett informerat köpbeslut!

Spotlight: Vad säger våra kunder?

M
Margarette Lebsack 1 år sedan
9
Jag har nyligen köpt mobiltillbehör från Nordicbox och jag är imponerad av deras service samt utbudet av tillbehör. Jag var lite osäker på vad jag behövde för min smartphone, men deras webbp...

Alla recensioner ( 1 )

Utmärkt service och högkvalitativa produkter hos Nordicbox

Jag har nyligen köpt mobiltillbehör från Nordicbox och jag är imponerad av deras service samt utbudet av tillbehör. Jag var lite osäker på vad jag behövde för min smartphone, men deras webbplats gjorde det lätt att hitta rätt produkt. När jag hade valt mitt mobilskal och beställt det, levererades den snabbt och smidigt. Kvaliteten på produkten var också mycket bra. Det är uppenbart att de bryr sig om sina kunder och erbjuder högkvalitativa produkter till överkomliga priser. Det innebär också mycket för mig att kunna betala med Klarna inom 14 dagar efter köpet vilket ger en extra trygghet vid beställning. Sammantaget så skulle jag rekommendera Nordicbox som en pålitlig leverantör för allt relaterat till mobiltelefon-tillbehör.

M
Margarette Lebsack 1 år sedan
Beställning
10
Kundservice
8
Pris
8
Leverans
10
Total
9
Skulle du handla här igen?

Skriv din egen recension