Nordicbox Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Nordicbox

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

M
Margarette Lebsack
Jag har nyligen köpt mobiltillbehör från Nordicbox och jag är imponerad av deras service samt utbudet av tillbehör. Jag var lite osäker på vad jag behövde för min smartphone, men deras webbplats gj...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Utmärkt service och högkvalitativa produkter hos Nordicbox

  Jag har nyligen köpt mobiltillbehör från Nordicbox och jag är imponerad av deras service samt utbudet av tillbehör. Jag var lite osäker på vad jag behövde för min smartphone, men deras webbplats gjorde det lätt att hitta rätt produkt. När jag hade valt mitt mobilskal och beställt det, levererades den snabbt och smidigt. Kvaliteten på produkten var också mycket bra. Det är uppenbart att de bryr sig om sina kunder och erbjuder högkvalitativa produkter till överkomliga priser. Det innebär också mycket för mig att kunna betala med Klarna inom 14 dagar efter köpet vilket ger en extra trygghet vid beställning. Sammantaget så skulle jag rekommendera Nordicbox som en pålitlig leverantör för allt relaterat till mobiltelefon-tillbehör.


Andra personer tittade också på