LittleUnBox

Alla recensioner

LittleUnBox

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

E
Emmerich
Jag fick nyligen min första LittleUnBox box och jag är mycket nöjd med det. Boxen innehöll en rad olika produkter som var både stimulerande och användbara för mitt barns utveckling. Dessutom fanns ...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En positiv recension av "LittleUnBox"

  Jag fick nyligen min första LittleUnBox box och jag är mycket nöjd med det. Boxen innehöll en rad olika produkter som var både stimulerande och användbara för mitt barns utveckling. Dessutom fanns det några överraskningar för mig själv, som också var mycket uppskattade. Jag gillar verkligen idén bakom denna prenumerationstjänst där man får en ny box varje månad, fullpackad med utvalda produkter speciellt anpassade efter ens behov. Detta gör att man alltid har nya saker att testa med sitt barn samtidigt som man blir varsamt påmind om att ta hand om sig själv under graviditeten. Kundservicen hos LittleUnBox var också märkbart bra - jag hade några frågor så jag pratade med deras team via chatt och de hjälpte mig snabbt och effektivt. Sammantaget kan jag starkt rekommendera LittleUnBox till alla blivande eller nuvarande föräldrar. Tjänsten är prisvärd, inspirerande och spännande, vilket gör vardagen lite mer rolig!


Andra personer tittade också på