Senetic Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Senetic

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

E
Enrico Kohler
Jag köpte nyligen programvara från Senetic och min upplevelse var helt enkelt fantastisk. Allting gick smidigt från början till slut, vilket gjorde hela processen väldigt bekväm för mig. Priserna p...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastisk kundservice hos Senetic

  Jag köpte nyligen programvara från Senetic och min upplevelse var helt enkelt fantastisk. Allting gick smidigt från början till slut, vilket gjorde hela processen väldigt bekväm för mig. Priserna på deras produkter var riktigt konkurrenskraftiga och definitivt billigare än vad jag sett på andra företags webbsidor. Det som verkligen sticker ut med Senetic är dock den exceptionella kundservicen de erbjuder. Personalen var otroligt hjälpsam och tålmodig med mig när jag ställde frågor om programvaran, samtidigt som de också inkluderade detaljerad information om kompatibilitet och användning av produkten. Innan jag visste ordet av det hade mina inköp skickats iväg till mitt hem utan något problem. Jag kan inte nog rekommendera detta företag, oavsett om du söker efter Microsoft licenser eller annan IT-utrustning.


Andra personer tittade också på