Silkzi

Alla recensioner

SILKZI

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

B
Bruen
Jag köpte SILKZI's örngott och jag måste säga att min sömn har förbättrats markant. Örngottet är gjord av silke vilket gör det otroligt mjukt och skönt att sova på. Efter att ha använt detta i fler...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Få den bästa möjliga sömnen med SILKZI - Den hållbara vägen!

  Jag köpte SILKZI's örngott och jag måste säga att min sömn har förbättrats markant. Örngottet är gjord av silke vilket gör det otroligt mjukt och skönt att sova på. Efter att ha använt detta i flera nätter känner jag mig mer utvilad än någonsin tidigare. Dessutom uppskattar jag verkligen dess förmåga att ta hand om mitt hår och min hud medan jag sover, vilket har lett till mindre behov för dyra produkter för håret. SILKZI's örngott var enkelt att beställa från deras hemsida och leveransen var snabb. Jag rekommenderar definitivt detta till alla som vill ha en god natts sömn samtidigt som man tar hand om sitt hår och sin hud.


Andra personer tittade också på