Magnussons ur Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Magnussons ur

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

G
Gleason
Jag har nyligen köpt en klocka från Magnussons Ur och jag är verkligen imponerad av min erfarenhet. De hade ett brett utbud av klockor i olika prisklasser, vilket gjorde det lätt för mig att hitta ...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Imponerande urval & personal med hög kunskap

  Jag har nyligen köpt en klocka från Magnussons Ur och jag är verkligen imponerad av min erfarenhet. De hade ett brett utbud av klockor i olika prisklasser, vilket gjorde det lätt för mig att hitta något som passade min budget. Personalen var mycket hjälpsam och kunnig när jag behövde råd om vilken typ av klocka som skulle passa bäst för mitt dagliga bruk. Jag uppskattade också det faktum att de erbjöd fri frakt och försäkring på min produkt, vilket gav mig extra trygghet. Efter att ha använt min nya klocka under några veckor nu så måste jag säga att den håller sig väl tiden samt ser fantastiskt ut på handleden. Jag kommer definitivt komma tillbaka till Magnussons Ur igen om jag letar efter smycken eller annan tidrelaterad accessoar.


Andra personer tittade också på