Magnussons Ur

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Beställning 8
Kundservice 8
Pris 10
Leverans 10

Total

9
100.0% skulle handla här igen

Magnussons Ur

Magnussons Ur: Försäljning av Klockor, Smycken och Tillbehör i Göteborg sedan 1862

Magnussons Ur är en känd och pålitlig återförsäljare av klockor, smycken och tillbehör i hjärtat av Göteborg. Sedan 1862 har de levererat produkter av hög kvalitet och erbjudit sina kunder ett brett utbud av varumärken.

En imponerande samling av varumärken

Magnussons Ur stoltserar med att vara auktoriserade återförsäljare av alla de varumärken som de saluför. Deras butik erbjuder ett imponerande utbud av klockor och smycken från välkända märken som Hugo Boss, Frederique Constant, Maurice Lacroix, Michael Kors och många fler. Oavsett om du letar efter en elegant tidmätare för herrar eller ett vackert smycke för damer, så har Magnussons Ur något som passar din stil och personlighet.

En butik med gedigna kunskaper

En av de största fördelarna med att handla från Magnussons Ur är att du får möjlighet att interagera med erfarna urmakare och få professionell rådgivning vid ditt köp. Deras team har gedigna kunskaper om klockor och smycken och hjälper gärna till med att svara på eventuella frågor och ge rekommendationer baserade på dina preferenser.

Kvalitet och frihet från överraskningar

När du handlar från Magnussons Ur kan du vara säker på att du får produkter av hög kvalitet. De erbjuder en fri försäkring på din klocka för att ge dig extra trygghet. Dessutom erbjuder de fri frakt på alla beställningar över 999 kr, vilket gör det ännu mer förmånligt att handla från dem.

En butik med historia

Magnussons Ur har funnits sedan 1862 och har en lång och stolt historia inom klock- och smyckesbranschen. Deras erfarenhet och kunskaper genomsyrar allt de gör, och det märks i det utbud och den service de erbjuder sina kunder.

Slutsats

Magnussons Ur är en auktoriserad återförsäljare av klockor, smycken och tillbehör med en imponerande samling av varumärken. Deras gedigna kunskaper och erfarenhet gör dem till en pålitlig och respekterad aktör inom branschen. Kvaliteten på deras produkter och den fria försäkringen gör dem till ett utmärkt val för alla som letar efter en ny klocka eller ett vackert smycke. Besök Magnussons Ur och upptäck deras fantastiska utbud idag!

“I have always believed that fashion was not only to make women more beautiful, but also to reassure them, give them confidence.” - Yves Saint Laurent

Lämna gärna en recension om Magnussons Ur

Om du har handlat från Magnussons Ur skulle vi uppskatta om du kunde lämna en recension på vår hemsida. Dina erfarenheter och åsikter kan hjälpa andra kunder att fatta beslut och ge oss möjlighet att förbättra våra tjänster. Vi ser fram emot att höra från dig!

Information

Korsgatan 22
411 16 Göteborg
Korsgatan 22
Sverige
webb@magnussonsur.se
031135470

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Läs oberoende recensioner, klagomål och omdömen från riktiga kunder här. Bli medveten om var du ska handla, eller betygsätt en butik där du själv har handlat online. På så sätt kan alla ta ett informerat köpbeslut!

Spotlight: Vad säger våra kunder?

G
Gleason 1 år sedan
9
Jag har nyligen köpt en klocka från Magnussons Ur och jag är verkligen imponerad av min erfarenhet. De hade ett brett utbud av klockor i olika prisklasser, vilket gjorde det lätt för mig att...

Alla recensioner ( 1 )

Imponerande urval & personal med hög kunskap

Jag har nyligen köpt en klocka från Magnussons Ur och jag är verkligen imponerad av min erfarenhet. De hade ett brett utbud av klockor i olika prisklasser, vilket gjorde det lätt för mig att hitta något som passade min budget. Personalen var mycket hjälpsam och kunnig när jag behövde råd om vilken typ av klocka som skulle passa bäst för mitt dagliga bruk. Jag uppskattade också det faktum att de erbjöd fri frakt och försäkring på min produkt, vilket gav mig extra trygghet. Efter att ha använt min nya klocka under några veckor nu så måste jag säga att den håller sig väl tiden samt ser fantastiskt ut på handleden. Jag kommer definitivt komma tillbaka till Magnussons Ur igen om jag letar efter smycken eller annan tidrelaterad accessoar.

G
Gleason 1 år sedan
8
Beställning
8
Kundservice
10
Pris
10
Leverans
9
Total
Skulle du handla här igen?

Skriv din egen recension

Vi använder affiliate-länkar på den här sidan. Om du klickar och gör ett köp kan vi få en liten provision utan extra kostnad för dig. Tack för ditt stöd!