lineahemma Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

lineahemma

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

H
Henri
Jag köpte nyligen flera produkter från lineahemma.se och jag är jättenöjd med mina inköp. Jag letade efter prisvärda gardiner till mitt vardagsrum och hittade ett brett utbud på deras hemsida. Det ...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Prisvärd Heminredning På Nätet

  Jag köpte nyligen flera produkter från lineahemma.se och jag är jättenöjd med mina inköp. Jag letade efter prisvärda gardiner till mitt vardagsrum och hittade ett brett utbud på deras hemsida. Det var lätt att navigera genom sidan och jag kunde sortera gardinerna efter färg, pris eller storlek. När jag hade valt de gardiner som passade mig bäst, fortsatte jag att bläddra igenom andra avdelningar på sajten och upptäckte också en mängd hemtextilier av hög kvalitet som sängkläder och prydnadskuddar. Beställningsprocessen var smidig och mina leveranser kom snabbt utan problemer. Varje produkt var packad i en skyddande väska för att säkerställa att den anlände i perfekt skick. Sammanfattningsvis superpositiv upplevelse med Lineahemma där både urvalet av produkterna, sidans layout samt beställningsprocessen imponerade på mig!


Andra personer tittade också på