Lustly Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Lustly

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

K
Keara Franecki
Jag har nyligen skaffat mig några produkter från Lustly och jag måste säga att min erfarenhet var mycket tillfredsställande. För det första, deras hemsida är väldigt lätt att navigera på och bestäl...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Min Erfarenhet hos Lustly.se

  Jag har nyligen skaffat mig några produkter från Lustly och jag måste säga att min erfarenhet var mycket tillfredsställande. För det första, deras hemsida är väldigt lätt att navigera på och beställningen gick smidigt. Jag betalade med Klarna vilket gjorde processen säkrare och mer bekväm för mig. Leveransen var också riktigt snabb, och allt packades diskret så ingen skulle misstänka vad som fanns i paketet. När jag öppnade mitt paket blev jag positivt överraskad av hur högkvalitativa produkterna verkligen var! Lustly erbjuder verkligen ett stort utbud av vuxenleksaker, alltifrån luftrycksvibratorer från Satisfyer och Womanizer till Fleshlights (för män) eller samlagsvibratorer (för par). Efter användning kan jag säga att dessa leksaker definitivt lever upp till sitt rykte - de ger en fantastisk upplevelse som man inte får från något annat sexleksaksmärke där ute. Sammantaget hade jag en riktigt positiv erfarenhet av Lustly.se, både när det gällde själva köpet men även själva användningen av de inköpta produkterna.


Andra personer tittade också på