Winparts Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Winparts

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

P
Prof. Aliyah Robel V
Jag var nyligen i behov av att köpa några nya bildelar och jag kom över Winparts.se. Efter att ha sökt runt på deras hemsida fann jag lätt de exakta delarna som min bil krävde genom deras bekväma s...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Positiv kundupplevelse hos Winparts Title: En smidig inköpsupplevelse med billiga reservdelar

  Jag var nyligen i behov av att köpa några nya bildelar och jag kom över Winparts.se. Efter att ha sökt runt på deras hemsida fann jag lätt de exakta delarna som min bil krävde genom deras bekväma sökfunktion. Det var trevligt att se att priserna för alla produkter verkade vara mycket konkurrenskraftiga jämfört med andra leverantörer på marknaden. Efter att ha lagt min beställning blev den snabbt behandlad och skickad ut till mig, vilket var en stor lättnad eftersom jag behövde dessa delar så snart som möjligt för mitt arbete. Leveransen anlände sedan inom ett rimligt tidsspann, väl paketerat och klart för användning. Jag är glad över hur enkelt det var att handla från Winparts.se och skulle definitivt rekommendera deras tjänster till andra människor i framtiden. Tack vare deras låga priser samt lättanvända webbplats, kommer jag absolut fortsätta att använda oss av dem när jag har behov av bildelar igen.


Andra personer tittade också på