Winparts

Alla recensioner

Winparts

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Logo Motorsweden
Motorsweden

Om du är ute efter en nu skoter eller elcykel behöver du faktiskt inte kanske leta längre, utan du kan kolla in vad Motorsweden har ...

Winparts

En bil, det är ett fordon många av oss äger och använder dagligen. Dock är det även vanligt att det strular något med bilen, i synnerhet om man har en lite äldre bil. Eftersom vi redan vet att vi kan få tillgång till allting tack vare internet är det givetvis möjligt att köpa reservdelar till bilen online. Om du är ute efter delar eller produkter för att piffa upp din bil kan du kolla in sortimentet hos Winparts. 

Nöjd vill man bli, hur ökar man sina chanser med att bli nöjd? Jo, genom att läsa recensioner här på ReviewsBird

Mer information om Winparts
Winparts grundades under 2005 av bröderna Van Essen, dock finns det en längre historia som sträcker sig tillbaka till 1986. Historien börjar med att Van Essen 1986 grundade ett företag vid namnet D-Parts i Nederländerna som då var verksamt genom att erbjuda begagnade BMW delar. En vacker dag gick deras egna bil sönder och då upptäckte de att det var svårt att få tillgång till nya reservdelar, de tog saken i egna händer och köpte en likadan bil, tog ut de delar de behövde och sålde resten. Bröderna fortsatte att göra detta vilket ledde till att både efterfrågan och kundantalet steg. Idag är de kända med sitt företaget som går under namnet Winparts och de har vuxit sig så stora att de idag är ett av de största företagen som säljer reservdelar i Nederländerna. De levererar sina produkter till flera länder i Europa, bland annat Sverige och säljer idag delar till andra märken än BMW. 

Produkter och tjänster som Winparts erbjuder
Det kan vara lite knepigt att hitta rätt bildelar i ett stort sortiment online och därför finns det på sajten Winparts en sökfunktion där det är möjligt att fylla i bilmärke, bilmodell och typ för att hitta alla delar som passar. Ett ännu enklare sätt att hitta rätt delar är att fylla i vilken registreringsnummer man har på bilen för att hitta ännu exaktare delar. Efter att du hittat vad du ska ha, fyllt i all information för att genomföra beställningen kommer du att ha möjligheten att spåra ditt paket medans det är på väg. Winparts strävar alltid efter att leverera alla beställningar inom sex arbetsdagar från och med att de lämnat lagret. Ibland blir det fel och då kan du inom 30 dagar byta ut en produkt mot en annan, du kan även göra en retur och få pengarna tillbaka. Vid funderingar kan Winparts kontaktas via chatt, e-post eller på telefon. 

Åsikter, tankar och recensioner om Winparts
Har du köpt prylar till din bil hos Winparts vid något tillfälle? Eftersom det i dagsläget finns så många butiker där ute är det verkligen viktigt att vi tar oss tiden och skriver recensioner då vi har erfarenhet av ett visst företag. Det är även bra för företaget i säg att veta vad deras kunder tycker, men det är i synnerhet viktigt för eventuellt framtida kunder.