11 företag

Övriga Biltjänster

...

  Övriga Biltjänster

  Fordonsindustrin är en mycket bred kategori som inkluderar leverantörer av tjänster som vi alla kommer att behöva en dag. Du kanske vill hitta en biluthyrning, en bil utbrytningstjänst eller en biltransporttjänst. Många av oss kommer att ha gått in i "Car Services Near Me" någon gång. Du kanske också undrar hur situationen är med bilservice under fester och bilservicepriser. Behöver du hjälp med att reparera din bil, eller kanske sälja din bil? Nedan har vi gjort en översikt över företag som erbjuder tjänster för din bil.

  Att bo och arbeta var som helst i Ontario utanför de största städerna innebär att du förmodligen måste köra bil, och förr eller senare måste alla få sina bilar reparerade. Att bli expert på bilreparation ger dig en karriär som många, många människor behöver. Centennial College School of Transportation erbjuder en mängd olika karriärvägar för att bli den typen av expert, inklusive Auto Body Repair Techniques (ett ettårigt certifikatprogram), Auto Body Repairer (ett lärlingsprogram), Auto Body Repair Technician (ett tvåårigt certifikat) program, Auto Parts and Service Operations (ett tvåårigt diplom) eller olika bilutbildningar. Oavsett bilreparatörskarriär finns det fortfarande några vanliga reparationer du kommer att lära dig.


  Övriga Biltjänster

  Bilservice har funnits nästan lika länge som bilar har. Då var de alla lokalt drivna, och den du använde var den som var närmast dig. Men idag finns det så många alternativ på marknaden att du inte behöver nöja dig med ett bara för att det är nära. Det kommer att finnas flera faktorer som du vill tänka på innan du gör ett köp. Till exempel prissättningen, kvaliteten på tjänsten och i vilken grad företaget är villigt att gå efter dig.

  En del av bilens nödvändiga service kan man göra själv men bäst är det om en erfaren bilmekaniker gör arbetet. Dessa är de vanligaste man gör under en bilservice:

  Byta tändstift

  Tändstift är en liten del som kan orsaka stora problem. Deras uppgift är att antända bränslet i din motor och hjälpa det att starta. Kontakterna själva är billiga och kan bytas ut på egen hand om du vet hur. Men om de är felaktigt installerade (eller om du bara inte får dem utbytta i tid) kan de orsaka skador på din bil, så du vill att en professionell ska ta hand om den.

  Åtdragning av bränsleskyddet

  Lösa tankskydd är faktiskt en viktig anledning till att "check engine" -lampan i en bil tänds. Att inte få dem fixade kommer att kosta dig på lång sikt eftersom det kommer att få din bensinförbrukning att sjunka (vilket innebär att du bränner bränsle snabbare och måste fylla din tank oftare)

  Byte av syresensor

  Syresensorer mäter syrekoncentrationen i avgasöppningarna för att optimera motorns prestanda och utsläpp. Det är faktiskt något du ibland kan fixa själv, men många tillverkare har nu speciella omslag över det, vilket innebär att du behöver en mekaniker för att komma till det.

  Bromsarbete

  Vi vet alla varför bromsning är viktigt, särskilt för att en fjärdedel av alla kanadensiska bilolyckor orsakas av brist på stopp. Reparationer kan ske i form av byte av bromsbelägg, som naturligt slits ner när du använder dem och inte är för dyra att reparera. Denna typ av reparation kan också innefatta reparation av bromsledningar, skivor, trummor och rotorer.

  Oljebyte

  För varje 5000 kilometer eller så, byt olja i din bil för att hålla din motor i bästa möjliga form. Anledningen är helt enkelt att smuts och skräp ackumuleras i en bils olja över tiden, vilket gör att dess förmåga att smörja din motor ordentligt avtar. Det är ett av de mest grundläggande jobben du kan lära dig att göra i ett bilmekanikerprogram. Inte bara det, men att ha register över frekventa oljebyten innebär att din bil anses vara mer värdefull när du säljer den. Vissa butiker kommer till och med att sätta en klistermärke på vindrutan som påminner dig om när den näst bästa tiden att göra det skulle vara.

  Däckreparationer och ändringar

  Utan bra, uppblåsta däck förlorar du hastighet, kontroll och bränsleeffektivitet, varför det är nödvändigt att få dem lappade om det finns en läcka (till exempel om du kör över en spik) eller byta ut dem om de är för slitna. Det är bättre att byta ut dem än att riskera en utblåsning på vägen, vilket kan leda till en stor olycka. Det är så viktigt att du som bilmekaniker är utbildad att märka däckproblem när en kund kommer in för andra fall, för att lösa problemet innan det börjar.

  Tändsystemet

  En bils tändsystem inkluderar dess batteri, startmotor och själva tändningen. Om de inte fungerar startar bilen inte eller så kan den sluta stanna mitt på vägen. Lyckligtvis är det enkelt att byta ut ett batteri.

  Elektriska system

  I likhet med batterier är andra elektriska komponenter i din bil som ofta behöver bytas ut säkringar och glödlampor. Lyckligtvis kan dessa reparationer vanligtvis göras hemma, och du behöver bara se till att du har rätt säkringar eller glödlampor.

  Borttagning av eftermarknadslarm

  Denna typ av överraskande vanlig reparation händer bara när ägaren till en bil blir lite för ambitiös. Det går till så här: En bilägare försöker installera ett eftermarknadslarm genom att trycka på bilens krets för att driva den. Men det tar då kraft från något annat i bilen och får andra system att misslyckas (eller till och med döda deras batteri). Vanligtvis måste detta larm tas bort professionellt och bilen måste repareras. Detta händer också ibland med bilstereo.

  Det är därför, när det gäller reparationer, de bäst lämnas till proffsen, och varför att ta ett bilprogram på vår school of Transportation är ett bra sätt att få en användbar, nödvändig karriär.

  Läs kundrecensioner för att ta reda på vilka företag som är bäst för dig här hos ReviewsBird! Har du några egna åsikter? Skriv en recension!