Tink

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Beställning 10
Kundservice 10
Pris 8
Leverans 6

Total

8.5
100.0% skulle handla här igen

Tink

Välkommen till Tink – Din expert på smarta hem i Sverige

Tink är den ultimata destinationen för dig som vill ha ett smartare hem. Med över 1 000 000 nöjda kunder och ett brett utbud av produkter är Tink den självklara platsen för att skapa ditt drömhem. Med en passion för innovation och teknik gör Tink det enkelt för dig att uppnå ett smart hem som passar just dig och din livsstil.

Stort utbud av produkter av högsta kvalitet

Tink erbjuder ett omfattande utbud av smarta hemprodukter från välkända varumärken som Google Nest, Ring, Sonos och många fler. Oavsett om du letar efter smarta högtalare, säkerhetslösningar, belysning eller uppvärmningssystem, har Tink allt du behöver för att göra ditt hem smartare och mer effektivt. Alla produkter på Tink är noggrant testade för att garantera högsta kvalitet och prestanda.

Enkelt att installera och använda

Att göra ditt hem smart behöver inte vara komplicerat. Med Tink blir installationen och användningen av smarta hemprodukter en fröjd. Tink erbjuder en mängd olika guider och tutorials för att hjälpa dig steg för steg genom installationsprocessen. Dessutom är de smarta hemprodukterna på Tink intuitiva och enkla att använda, vilket gör det enkelt för dig att styra ditt smarta hem från en enda plattform.

“Teknik befriar människan. Den tillåter oss att göra mer, vara mer och ha mer.” - Amber Case

Få professionell rådgivning

Vår expertrådgivning hjälper dig att hitta de bästa lösningarna för ditt smarta hem. Våra experter står redo att ge dig personliga och skräddarsydda råd, oavsett om du är nybörjare eller en erfaren användare av smarta hemprodukter. Vi tar hänsyn till dina behov och önskemål för att ge dig de mest relevanta och effektiva tipsen och råden.

En trygg och pålitlig shoppingupplevelse

Tink är stolta över att erbjuda en säker och pålitlig shoppingupplevelse. Vi är certifierade av Trygg E-handel, vilket förstärker vårt åtagande för att ge dig en transparent och pålitlig shoppingupplevelse. Dessutom erbjuder vi fri frakt och retur samt 14 dagars ångerrätt, så att du kan shoppa med fullständig trygghet.

Lämna en recension

Har du handlat från Tink? Berätta gärna om din upplevelse genom att lämna en recension på ReviewsBird. Vi är övertygade om att du kommer att vara nöjd med både våra produkter och vår service, och vi ser fram emot att höra din feedback. Tack för att du väljer Tink för ditt smarta hem!

Recensioner, erfarenheter och klagomål

Läs oberoende recensioner, klagomål och omdömen från riktiga kunder här. Bli medveten om var du ska handla, eller betygsätt en butik där du själv har handlat online. På så sätt kan alla ta ett informerat köpbeslut!

Spotlight: Vad säger våra kunder?

M
Maddison Bernier 1 år sedan
8.5
Jag har nyligen använt tink för att utforska olika smarta hemprodukter och min erfarenhet var fantastisk. Tink erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa produkter för alla aspekter av det s...

Alla recensioner ( 1 )

En fantastisk shoppingupplevelse hos Tink

Jag har nyligen använt tink för att utforska olika smarta hemprodukter och min erfarenhet var fantastisk. Tink erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa produkter för alla aspekter av det smarta hemmet, inklusive säkerhet, belysning, uppvärmning, underhållning, trädgård och wifi-produkter. Jag fann webbplatsen enkel att navigera och jag kunde lätt hitta de produkter som jag var intresserad av. Precis som lovat på sin webbsida fick jag fri frakt vid beställningen vilket uppskattades mycket. Efter att ha gjort min beställning märkte jag hur snabb leveransen faktiskt var - inom några dagar hade jag mitt paket! Förpackningen var väl skyddad så ingen produkt blev skadad under transporten. När det gällde själva produkten (ett Wifi-nätverksuttag), fungerade den perfekt direkt från rutan utan några problem med installation eller anslutningsproblem. Jag kände mig trygg med tekniken eftersom tink erbjöd utförliga beskrivningar av funktionerna på hemsidan innan köp, Totalt sett är min erfarenhet med Tink positiv. De har ett stort urval av kvalitetsprodukter till konkurrenskraftigt pris samt fri leverans; deras snabba hantering och effektiva leveranstider överträffade dessutom mina förväntningar. Dessutom ger tink användbar information om produkternas funktioner vilket hjälper dig välja vad just du behöver i ditt eget smarthem.

M
Maddison Bernier 1 år sedan
10
Beställning
10
Kundservice
8
Pris
6
Leverans
8.5
Total
Skulle du handla här igen?

Skriv din egen recension